Sefirin Kızı 35. Bölüm Fragmanı İzle! Sancar’a Şok Üstüne Şok! Sare Evleniyor, Sancar Bıçaklanıyor! Sancar Ölecek Mi?

Yayınlanan fragman herkesi şaşırtarak şimdiden heyecanla kendisini bekletirken, başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’in yer aldığı fenomen dizi ağızları açık bırakacak bir bölümle arayı kapatmaya hazırlanıyor.

Sefirin Kızı 35. Bölüm Fragmanı İzle! Sancar’a Şok Üstüne Şok! Sare Evleniyor, Sancar Bıçaklanıyor! Sancar Ölecek Mi?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Sefirin Kızı, yeni yıl arasından sonra yayınladığı 35. bölüm fragmanı ile resmen nefesleri kesti! İzleyicileri dumura uğratan fragmanda akıllara takılan pek çok soruya yanıt gelirken, hayranları ters köşeye yatıran gelişmeler de dikkatlerden kaçmadı. Yayınlanan fragman herkesi şaşırtarak şimdiden heyecanla kendisini bekletirken, başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’in yer aldığı fenomen dizi ağızları açık bırakacak bir bölümle arayı kapatmaya hazırlanıyor.

Sefirin Kızı Sancar Ölüyor Mu, Diziden Mi Ayrılacak?

Cezaevine giren Sancar yeni bölümde hayranlarını yasa boğacak büyük bir olay yaşıyor! Hayranlarının yüreklerine ağzına getiren olayda Sancar saldırıya uğruyor ve ölüm kalım savaşına başlıyor. Nare ve Gediz nikah masasına oturarak evlenip evlenmeyecekleri sorusuna bu bölümde yanıt verirken, Gediz ile telefonda konuşan Sancar’a yapılan bıçaklı saldırı Sancar’ı yere yıkıyor.

Sefirin Kızı Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Sefirin Kızı, yılbaşı tatili sebebi ile izleyicilerinden bir hafta uzak kaldı. İzleyiciler Sancar’ın Gediz’i affedip affetmeyeceği ve Sancar’ın cezaevindeki günleri merakla beklenirken; ters köşe yapan fragmanla herkesin dengesi şaştı ve yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı sorusu gündeme düştü. Sefirin Kızı 35. bölüm 11 Ocak Pazartesi günü Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Verilen 1 haftalık aranın ardından bomba gibi dönüş yapan dizi, izleyicileri derinden sarsacak bir bölümle kaldığı yerden fırtına gibi hikayesine devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.