Survivor 2021 1. bölüm fragmanı! Daha ilk bölümden yarışmaya diskalifiye şoku!

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan dünyanın en zor yarışması Survivor 2021 ilk bölüm fragmanı yayınlandı!

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan dünyanın en zor yarışması Survivor 2021 ilk bölüm fragmanı yayınlandı! 9 Ocak Cumartesi (Bugün) ekranlarda başlayacak olan yarışmaya ait özel anlar nefes kesti! Survivor Ünlüler Gönüllüler için ıssız adada hayatta kalma mücadelesine start verilirken, fragmanda sakatlıklar, eleme heyecanı ve Acun Ilıcalı’nın konseydeki şok ifadeleri herkesi heyecanlandırdı.

Survivor 2021’de Diskalifiye Mi Geliyor?

Survivor 2021 1. bölüm fragmanına sakatlıklar damga vurdu! Ünlüler takımından Cemal Hünal ile birlikte Gönüllüler takımından Sancakay Ilım Morgül isimlerinin sakatlanması, fragmanda dikkat çeken en büyük gelişmeler oldu. İki yarışmacının daha ilk bölümden sakatlanması ile birlikte “diskalifiye” soruları akla gelirken, ilk bölümde sakatlıklar yarışma heyecanının önüne geçecek.

Survivor 2021 Ada Konseyinde Transfer Heyecanı!

Fragmanda yer alan bir diğer detay da Acun Ilıcalı tarafından açıklanan bir kadın yarışmacının karşı takıma geçeceği ifadesi oldu. Acun Ilıcalı’nın da belirttiği gibi Survivor tarihinde ilk olacak olan bu gelişme, ilk konseyde gündeme bomba gibi düşecek. Yarışmacılar zorlu parkurda ter döktükten sonra ilk konseyde transfer ve eleme heyecanını birlikte yaşayacaklar.

Acun Ilıcalı’dan İlk Survivor Açıklaması

Acun Ilıcalı da Survivor 2021 sezonunu açtı ve Twitter üzerinden ilk Survivor paylaşımını yaptı. Ünlü medya patronu yaptığı paylaşımda, “Büyük macera yarın akşam 20.00’de TV8’de başlıyor, hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.