Uyanış Büyük Selçuklu 17. Bölüm Fragmanı Yine Nefes Kesti! Yeni Bölüme Dizilen Övgülere Kelimeler Utandı!

Evlat hasreti ile yanan Başulu’nun intikam yemini damga olurken, yayınlanan son bölüm izleyenlerden tam not aldı. Dizinin yayınlanan 17. bölüm fragmanı büyük beğeni toplarken, fragmanda yer alan bir sahneye resmen methiyeler düzüldü.

Her Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi dolu dizgin yayın hayatına devam ediyor. Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Mehmet Özgür ve Sevda Erginci gibi isimlerin başrolde yer aldığı sevilen tarih dizisinde Büyük Selçuklu Devleti’nin Melikşah yönetimindeki dönemi işleniyor. İç ve dış düşmanlarla mücadele veren Selçukluların heyecan veren maceraları milyonları ekran başına kilitlerken, dizinin yayınlanan her bölümü gündem olmaya devam ediyor.

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin son bölümünde Melikşah, Elçin Hatun’u suçlu bulan Melikşah, Terken’le arasında meydana gelen hasımlığı da göz önünde bulundurarak Elçin Hatun’u Anadolu’ya vazifelendirme buyruğunu verdi. Sencer ise Hasan Sabbah’ı köşeye sıkıştırarak kapsamlı bir sorguya çekti. Evlat hasreti ile yanan Başulu’nun intikam yemini damga olurken, yayınlanan son bölüm izleyenlerden tam not aldı. Dizinin yayınlanan 17. bölüm fragmanı büyük beğeni toplarken, fragmanda yer alan bir sahneye resmen methiyeler düzüldü.

Uyanış: Büyük Selçuklu 17. Bölüm Fragmanı Geldi Mi?

Yönetmen koltuğunda Emre Konuk’un oturduğu Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda nefes kesen yeni bölümle ilgili ipuçlarına yer verilirken, 17. Bölüm fragmanı haberimizden izleyebilirsiniz.

Uyanış: Büyük Selçuklu 17. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Senarist koltuğunda Serdar Özonalan’ın oturduğu fenomen dizi, yayınlanan 17. bölüm fragmanı ile dikkatleri üzerine çekti. Dizinin yeni bölümü ise 18 Ocak Pazartesi günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.