Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 13 Ocak 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 618. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu...

Kanal D'nin sevilen yarışması Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programını izlemek isteyenler Google arama motorundan "Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 13 Ocak izle, Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta son bölüm izle" aramasını tanımlayarak "Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 13 Ocak izle, Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta son bölüm izle" sonucunu elde edebilir. Haberimizde yapılan aramada "Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 13 Ocak izle,Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta son bölüm izle" sonucuna ulaşabilirsiniz.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta Tamamı Tek Parça 13 Ocak 2021 Kanal D Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yemek yarışması Gelinim Mutfakta rekabet dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Her hafta birbirinden renkli ve iddialı yarışmacıların performanslarını sergiledikleri programda kazanacak isim merakla bekleniyor. Üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşan Gelinim Mutfakta yarışması hafta içi her gün saat 13.15’te ekrana geliyor.

Yeni sunucusu Seda Sayan’ın canlılık getirdiği Gelinim Mutfakta yarışmasında her hafta 4 gelin mutfakta performanslarını sergilerken, kaynanaları ise puanlama yapıyor. Günün birincisinin çeyrek altın kazandığı yarışmada haftanın birincisi ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 12 Ocak Günün Birincisi Kim Oldu?

Yeni sunucusu Seda Sayan ve renkli yarışmacıları ile yeni haftaya devam eden Gelinim Mutfakta programının dün ekrana gelen bölüm ile haftanın ikinci günü de geride kaldı. Haftanın finaline yavaş yavaş yaklaşılan yarışmada, programın sıkı takipçileri dün hangi gelinin çeyrek altını kazandığını merak etti.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışmasının dün ekrana gelen bölümünde bu haftanın iddialı gelinleri yine kıyasıya mücadele etti. Haftanın finalinde altın bilezikleri kazanmak için hergün alınan puanların önemli olduğu yarışmada çeyrek altını kazanan isim Gizem oldu. Kaynanalar arasında gergin dakikaların yaşandığı 12 ocak programında 23 puan alan Gizem rakiplerine ciddi bir fark attı. Programda 16 puan alan Aysun ikinci olurken, haftanın yeni yarışmasını Memduha ise 10 puan alarak üçüncü oldu. Programın iddialı isimlerinden Zeynep’in 9 puan alması ise izleyenleri şaşırttı. Zeynep haftanın ilk gününde çeyrek altının sahibi olmuştu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 13 Ocak Çeyrek Altını Kazanan İsim Belli Oldu Mu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programında finale yaklaşılırken heyecan artmaya devam ediyor. Program bugün haftanın üçüncü günü ile ekrana gelecek. Yeni yarışmacı Memduha’nın performansını giderek arttırdığı 11 15 ocak haftasında birinci olacak isim merakla bekleniyor. 13 ocak bölümünde alınan puanlar ise henüz belli değil. Program bugün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Sonrasında güncel puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.