Benim Adım Melek Dizisi 48. Bölüm Full İzle! 13 Ocak 2021 Benim Adım Melek Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1’in sevilen dizisi Benim Adım Melek izlemek isteyenler "Benim Adım Melek 13 Ocak izle, Benim Adım Melek son bölüm izle” sorgusunu internet üzerinden aratarak "Benim Adım Melek 13 Ocak izle, Benim Adım Melek son bölüm izle” sorgusuna cevap arıyor. Yeni bölümü hakkında bilgi almak isteyenler "Benim Adım Melek 13 Ocak izle, Benim Adım Melek son bölüm izle” sorgusuna haberimiz üzerinden cevap bulabilir.

Benim Adım Melek Tamamı Tek Parça 13 Ocak 2021 TRT1 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

TRT1 ekranlarının başarılı yapımı Benim Adım Melek yeni sezonda da ilgi ile izleniyor. Çocukları için her şeyi göze alan bir annenin hikâyesinin anlatıldığı Benim Adım Melek dizisinin başrollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi rol alıyor. Dizi çarşamba akşamları saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Benim Adım Melek Dizisi 47. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının iddialı yapımları arasında yer alan Benim Adım Melek dizisi geçen hafta 47. bölümü ile ekrana geldi. Beklenmedik gelişmelerin yaşandığı 47. bölüm yine ilgi ile izlendi. Benim Adım Melek dizisinin son bölümünde heyecan yine zirveye çıktı.

Benim Adım Melek dizisinin ekrana gelen son bölümünde Seyit Ali, Gaziantep’e geri döndükten sonra gördüklerine çok kızar ve Cumali’nin emanetine sahip çıkamadığını düşünür. Seyit Ali ve Cumali arasında gerginlik devam ederken, Nefise’nin durumu ise merak konusu olur. Melek’in Nefise’nin yanında olduğunu öğrenen Seyit Ali ise biraz rahatlar. Bu sırada Halil ve Mirza arası ise Kenan yüzünden gerilmiştir.

Bu gerginlik Mirza’nın yeni bir karar almasına neden olur ve Halil bu karar karşısında ne yapacağını bilemez. Gülşad’ın geri dönmesi ise Şirhanarı sevindirir. Ancak bu geri dönüş Defne üzerinde gerginlik yaratır. Bağ evinde düzenlenen yemekte Mirza’nın yokluğu dikkat çekerken kızgın ve üzgün olan Defne kendisini beklemediği bir konuşmanın içinde bulur. Bu esnada Kenan’ın Gaziantep meselesini kapatmaya karar vermesi ise Alpay ve Funda’nın kafasını karıştırır. Halil ve Melek ise sonunda bir karara varıp Seyit Ali ile konuşmaya karar verirler. Ancak bu konuşmayı yapmak için geldiklerinde büyük bir şok yaşarlar.

Benim Adım Melek Dizisi 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Benim Adım Melek dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından Mirza’nın atacağı yeni adımlar merakla beklenirken, bu durumun Halil’i nasıl etkileyeceği de bilinmiyor. Seyit Ali’nin yanında büyük şaşkınlık yaşayan Halil ve Melek’in durumunun ne olacağı da merak edildi. Benim Adım Melek dizisi heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.