Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 14 Ocak 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Türkiye’nin en çok izlenen sabah programı sevilen şarkıcılar Demet Akalın ve Alişan sunumu ile izleyenleri eğlenceye doyururken, birbirinden özel konuklar ile bilgiye olan hasrete son veriyor. Sağlıktan yemeğe, magazinden hayatın ta kendisine dair renkli konukları ile dokunan programın 14 Ocak bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 14 Ocak 2021 Canlı İzle! >>>>> TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarında hafta için her sabah saatler 09.45’i gösterdiğinde izleyici ile buluşan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, güne enerjisini yükseltmek isteyenler için ekranlarda yerini alıyor. Türkiye’nin en çok izlenen sabah programı sevilen şarkıcılar Demet Akalın ve Alişan sunumu ile izleyenleri eğlenceye doyururken, birbirinden özel konuklar ile bilgiye olan hasrete son veriyor. Sağlıktan yemeğe, magazinden hayatın ta kendisine dair renkli konukları ile dokunan programın 14 Ocak bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Bugün Kimleri Konuk Edecek?

Star TV ekranlarında haftanın son iş gününe yaklaşırken izleyici ile buluşmayı amaçlayan fenomen program, müzikle birlikte izleyiciye yine eğlence ve bilgi dolu bir bölüm hazırladı. Bugün stüdyoda yer alacak ünlü konuklar ile izleyiciler yine önemli pek çok yeni bilgi edinecek ve müzikle ruhunu besleyecek. Miraç usta yine özel tarifleri ile ekran başındakileri farklı lezzetlerle buluştururken, mutfakta hayat kurtaracak pratik bilgiler ile izleyiciye püf noktalarını paylaşacak. Dr. Elif Güvelioğlu, Zekeriya Ünlü, Okan Karacan ve İbrahim Daşdelen gibi isimlerin yer aldığı yeni bölümde izleyicilerin yanlış bildiği pek bilgi düzeltilecek ve konukların yaşamlarındaki özel ve eğlenceli anlar ile kahkaha bir an olsun eksilmeyecek. Hayatın içinden özel anların da paylaşıldığı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının bugünkü bölümünü kaçırmayın.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.