Müge Anlı Tamamı Tek Parça 19 Ocak 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Gündüz kuşağının en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert çarpıcı gündemleri ekrana taşıyor. Şüpheli cinayet ve kayıp olayları gibi birçok farklı olayın ekrana taşındığı program konuları ile Türkiye’nin gündemini belirliyor. Program hafta içi hergün saat 10.00’da canlı yayın ile ekrana geliyor.

19 Ocak Müge Anlı ile Tatlı Sert Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert dün ekrana gelen bölümü ile yine birbirinden çarpıcı gündemleri ekrana taşıdı. Programın son bölümünde hergün olduğu gibi beklenmedik gelişmeler ve çarpıcı olaylar izleyenlerle paylaşıldı. Müge Anlı ve Tatlı Sert programının 18 ocak bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 18 Ocak Programında Neler Oldu?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde Ali Toprak’ın şüpheli cinayeti gündem olmaya devam etti. Muz serasında ölü bulunan Ali Toprak’ı kimin, neden öldürdüğü tartışma konusu olmaya devam ediyor. Müge Anlı ve ekibi cinayetle ilgili ayrıntıları araştırıyor. Programın diğer gündemi ise Erdem Uçkan ve Ceylan Barum oldu. Yıllar sonra yeni bir başlangıç yapan ikilinin yeni hayatları ekrana geldi. Müge Anlı’nın dünkü bölümünde şüpheli kayıp olayları da gündem oldu. 3 yıl öncesinde kaybolan Hakan Alaçam hala ortada yok. Babasının cenazesine bile gelmeyen Hakan Alaçam’ın nerede olduğu, başına bir şey gelip gelmediği araştırılmaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son gündemi ise 43 yaşındaki Ferdane Kurt’un ölümü oldu. 3 yaşındaki oğlunun araması ile öldürüldüğü ortaya çıkan Ferdane Kurt’u kimin öldürdüğü tartışma konusu oluyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 19 Ocak Gündemleri Neler?

Müge Anlı İle Tatlı Sert çarpıcı gündemleri ile dikkat çeken dünkü bölümünün ardından yeni gelişmelerin aktarılacağı ve yeni gündemlerin ekrana geleceği yeni bölümü ile bugün ekrana gelecek. Programda bugün Ferdane Kurt ve Ali Toprak cinayetleri ile ilgili ortaya çıkan yeni gelişmeler ekrana gelecek. Müge Anlı İle Tatlı Sert merakla beklenen yeni bölümü ile bugün saat 10.00’da canlı yayın ile ATV’de olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.