Hekimoğlu Dizisi 33. Bölüm Full İzle Kanal D! 19 Ocak 2021 Hekimoğlu Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle

İkinci sezonu ile izleyenlerle buluşmaya devam eden Hekimoğlu dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile izlenen yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Yeni bölümleri ile sosyal medyada da gündem olan dizi her hafta salı akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Hekimoğlu Kanal D 33.Bölüm 19 Ocak Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım gibi isimlerin yer aldığı Hekimoğlu dizisinde, başarılı ancak herkesten farklı tedavi yöntemlerine sahip bir doktor olan Ateş’in yaşadığı maceralar anlatılıyor.

Hekimoğlu Dizisi 32. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının başarılı yapımı Hekimoğlu geçen hafta 32. bölümü ile ekrana geldi. Her bölümü ilgi ile izlenen yapımın son bölümünde Hekimoğlu yeni bir maceraya atılır. Orhan ve İpek’in sırlarının da ortaya çıkmaya başladığı dizinin son bölümü yine büyük beğeni topladı.

Salı akşamlarının sevilen yapımı Hekimoğlu’nun ekrana gelen son bölümünde Ateş ağrıları devam etse de işe geri döner. Bir yandan bacağında sürekli devam eden ağrı ile mücadele eden Ateş, diğer yandan ise otizmli bir hasta ile ilgilenmeye başlar. Ateş’in otizmli çocuk ile iyi anlaşması herkesi çok şaşırtır. Bu sırada Zeynep ise Ateş’ten saklanan sırrı öğrenir. Orhan ve İpek, Zeynep’in sakladıkları sırrı öğrenmesi ile panik yaşarken, Zeynep ise bu sırrı Ateş’e anlatmaları için onlara bası yapar. İpek, Ateş’in depresyona girmesinin nedenin kendisi olduğunu düşünmeye başlar. Ateş her şeyden habersiz hastaları ile uğraşırken, başı yeni bir belaya girer. Poliklinik sırasında tartıştığı Mahir ile Hekimoğlu arasındaki gerginlik uzar. Mahir Hekimoğlu’nun başına beklenmedik işler açar.

Hekimoğlu Dizisi 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Hekimoğlu dizisinin ekrana gelen son bölümünden sonra dizinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Yapımın yeni bölümünde Hekimoğlu’nun kendisinden saklanan sırları öğrenip öğrenemeyeceği ve Mahir’in başına açtığı belalardan nasıl kurtulacağı merak konusu oldu. Hekimoğlu dizisi merakla beklenen eğlenceli yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.