Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 26 Ocak 2021 Salı Beyaz TV Canlı İzle!

Beyaz TV ekranlarının en çok konuşulan sohbet programı Söylemezsem Olmaz’ın yeni bölümlerini hakkında bilgi almak isteyenler "Söylemezsem Olmaz 26 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz tek parça izle” sorgularını Google gibi arama motorlarından aratarak "Söylemezsem Olmaz 26 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz tek parça izle" sorgusuna cevap buluyor. Haberimiz içerisinde "Söylemezsem Olmaz 26 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz tek parça izle" sorgusuna cevap bulabilir ve kesintisiz izleyebilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 26 Ocak 2021 Beyaz TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Beyaz TV ekranlarında hafta içi her gün 13.15’te izleyici ile buluşan sevilen magazin programı Söylemezsem Olmaz, bugün yine bomba gibi konuları ile izleyici karşısına çıkıyor. Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto yorumları ile renklenen programda yine magazinin gizli kalan ve konuşulmayan dosyaları masaya yatırılıyor. Cesur ve sivril dilli yorumcuların objektif bir şekilde magazin gündemini yorumladığı Söylemezsem Olmaz 26 Ocak Salı bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz Dünkü Bölümde Neler Konuşuldu?

Söylemezsem Olmaz dün yayınlanan bölümünde cesur sunucular, Sen Çal Kapımı dizisinde başroller Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in küvet sahnesini yorumladı. Cesur sahnenin enine boyuna konuşulduğu programda, ikili hakkında özel değerlendirmeler de yapıldı. İbrahim Tatlıses hakkında yaptığı paylaşımla gündeme gelen Aydilge, Söylemezsem Olmaz programına dün telefonla bağlandı ve canlı yayında yanlış anlaşılan sözlerine açıklık getirdi. Aydilge, kendisine sorulan, “ İbo Show’a çıkmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna ise kaçamak yanıt vermeyi tercih etti.

Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan arasında yaşanan olaylarla ilgili ilk kez açıklamalarda bulunan Feyza Aktan’ın açıklamasına programda yer verildi. Aktan, “Öncelikle karşı tarafın bana açmış olduğu bir velayet davası var. Bundan sebeptir ki her anne gibi evladımın benden alınmaması için vermiş olduğum bir hukuk mücadelesinin içerisindeyim.” sözleri ile tek derdinin evladı olduğunu ve kimsenin kariyeri ile bir derdi olmadığını belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.