Müge Anlı Tamamı Tek Parça 28 Ocak 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert programı çarpıcı gündemleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Ele aldığı çarpıcı olay ve konular ile Türkiye’nin gündemini belirleyen program yayınlanan ilk bölümünden bu yana izleyenlerin dikkatini çekmeyi başarıyor. İlgi ile izlenen gündüz kuşağı programı hafta içi hergün saat 10.00’da canlı yayın ile ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 28 Ocak 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumu ile ekrana gelen programda yıllardır görmediği ailesini arayanlar, dolandırılanlar ekrana geliyor. Şüpheli kayıp ve cinayet olaylarının da ele alındığı programda Müge Anlı ve ekibin gerçekleri ortaya çıkarmak için titizlikle çalışıyor. Müge Anlı çarpıcı gündemleri ele aldığı programı ile olduğu gibi sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 27 Ocak Bölümünde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert dün ekrana gelen bölümü ile yine çarpıcı gündemleri ekrana taşıdı. Arzu Aygün olayı ile ilgili yeni tartışmaların yapıldığı programda farklı kayıp olayları da ekrana geldi. Programın dün yayınlanan bölümü yine ilgi ile izlendi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün yayınlanan bölümünde şüpheli şekilde ortadan kaybolan Arzu Aygün’ün evinde yaşadığı akrabası canlı yayına katıldı. Arzu Aygün’ün ne zamandan beri ortada olmadığı ve gidebileceği yerler, en son görüştüğü kişiler programda tartışıldı. Müge Anlı’nın diğer gündemi ise aylardır kayıp olan Hasan Kiraz oldu. Hasan Kiraz kaybı ile ilgili ortaya çıkan yeni gelişmeler izleyenlere aktarıldı. Müge Anlı Arzu Aygün ve Hasan Kiraz ile ilgili araştırmaların devam ettiğini açıkladı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 28 Ocak Gündemleri Neler?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünün ardından yaşanacaklar, programda bugün ele alınacak gündemler merak konusu oldu. Müge Anlı’da bugün Arzu Aygün ve Hasan Kiraz olayları ile ilgili yeni gelişmeler ve yeni çarpıcı gündemler ekrana gelecek. Program saat 10.00’da canlı yayın ile ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.