Müge Anlı Tamamı Tek Parça 1 Şubat 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert birçok çarpıcı olayı ekrana taşıyor. Çarpıcı konu ve olaylar ile Türkiye’nin gündemini belirleyen program ilgi ile takip ediliyor. Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden programa birçok farklı suç konu oluyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.00’da canlı yayın ile izleyenleri ile buluşuyor.

Müge Anlı 1 Şubat 2021 ATV Canlı İzle TIKLAYINIZ

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu üstlendiği programda birçok kayıp olayı, dolandırıcılıklar ve şüpheli cinayetler programa konu oluyor. Yıllardır sır olmuş kayıp olaylarının ve bilinmeyen cinayetlerin arkasındaki sır perdesinin aralandığı programın her bölümünde çarpıcı gelişmeler ekrana geliyor. Müge Anlı ve ekibi programa katılan mağdurlara yardım etmek için sezon boyunca titizlikle çalışıyor. İlgi ile izlenen programda ekrana gelecek olaylar merakla bekleniyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 29 Ocak Bölümünde Neler Yaşandı?

Gündüz kuşağının en çok izlenen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert geçen haftanın son yayını ile 20 ocak günü ekrana geldi. Yayınlanan son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitleyen programda kayıp olaylarının yanı sıra şüpheli Hasan Kiraz cinayeti de tartışma konusu olmayan devam etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ekrana gelen son bölümünde İstanbul’da kaybolan küçük kız merak konusu oldu. 11 yaşındaki küçük kızın kaybolması ile Müge Anlı’ya başvuran aile perişan oldu. Sokak sokak aranmaya devam eden küçük kız ile ilgili gelişmeler Müge Anlı tarafından izleyenlere aktarıldı. Müge Anlı ev ekibi küçük kızı aramaya devam ediyor. Programın son bölümünde ekrana gelen diğer gündem ise Hasan Kiraz’ın şüpheli ölümü olmaya devam etti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 1 Şubat Gündemleri Neler?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek. ilgi ile izlenen programda bugün 11 yaşındaki kayıp kız hakkındaki gelişmeler ekrana gelecek. Bununla beraber yeni gündemler de ekrana taşınacak. Müge Anlı yeni bölümü ile bugün saat 10.00’da ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.