Müge Anlı Tamamı Tek Parça 8 Şubat 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün saat 10'da ATV ekranlarında olacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Şubat 2021 kesintisiz, full izlemek için linke haberimizden bakabilirsiniz.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Şubat 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert programı çarpıcı konu ve olaylarla Türkiye’nin gündemini belirliyor. Beklenmedik olayların ekrana geldiği programda şaşırtıcı gerçekler ortaya çıkıyor. Ortaya atılan iddialar araştırılıyor. Birçok farklı gündemin ele alındığı programın her bölümü ilgi ile takip ediliyor. Sevilen gündüz kuşağı programında yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı hafta içi hergün saat 10.00’da canlı yayın ile ekrana geliyor.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın başarılı sunumu ile ekrana gelen programda dolandırıcılık olayları, şüpheli kayıp ve cinayetler gibi birçok farklı suç ve akıl almaz olay ekrana geliyor. Müge Anlı ve ekibi kayıpları bulmak, dağılan aileleri bir araya getirmek ve yaşanan olayların arka planını ortaya çıkarmak için bu sezon da titizlikle çalışmaya devam ediyor. Çarpıcı gelişmeler ile dikkatleri üzerine çeken programın yeni bölümleri izleyenler tarafından merakla bekleniyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 5 Şubatta Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert geçen haftanın son yayını ile 5 şubat günü ekrana geldi. İlgi ile izlenen programın son bölümüne birçok farklı kayıp olayı ekrana geldi. İbrahim Paksoy kaybı ile ilgili sıcak gelişmelerin de ekrana geldiği program son bölümü ile yine izleyenleri şaşırttı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ekrana gelen son bölümünde 37 yaşındaki İbrahim Paksoy’un kaybı gündeme damgasını vurdu. 5 yıldır ailesinin haber alamadığı İbrahim Paksoy ile ilgili yeni iddiaların ortaya atıldığı programda birçok çarpıcı gelişme yaşandı. Programın diğer gündemlerinden biri de Hasan Kaba’nın şüpheli kaybı oldu. 34 yıldır haber alınamayan Hasan Kaba’nın yurt dışında olduğu düşünülüyor. Programda uzun zamandır gündem olan Sibel Ekinci de aranmaya devam ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 8 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı yeni haftanın ilk bölümü ile bugün ekrana gelecek. İbrahim Paksoy ve Hasan Kaba’nın gündem olmaya devam edeceği 8 şubat programı bugün saat 10.00’da ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.