Survivor 2021 Tek Parça İzle! 8 Şubat 2021 Pazartesi Survivor 23. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021 tüm hızıyla devam ediyor. Survivor 2021 eleme adayları kim oldu? Survivor 8 Şubat 2021 kesintisiz izleme linki haberimizde...

Survivor 2021 8 Şubat 2021 TV8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı Survivor Türkiye yeni sezonu ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana geniş bir takipçi kitlesine sahip olan program her bölümü ile sosyal medyada da gündem yaratıyor. Türkiye’nin en sevilen yapımları arasında yer alan Survivor Türkiye her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları yeni bölümleri ile saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu gerçekleştirdiği Survivor Türkiye programında bu sezon da ünlüler ve gönüllüler takımlar rekabet ediyor. Her hafta heyecanın yükseldiği yarışma programında dokunulmazlık, ödül ve sembol oyunları oynanıyor. Yarışmacıların hem bireysel hem de takım olarak mücadele ettiği yarışmada rekabet ve heyecan dolu anlar ekrana geliyor. Her hafta 1 yarışmacının adaya veda ettiği programda bu sezon birinci olacak isim şimdiden merak ediliyor. İzleyenler Survivor Türkiye’nin yeni bölümlerini heyecanla bekliyor.

Survivor Türkiye 7 Şubat Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor Türkiye son bölümü ile dün ekrana geldi. Her bölümü ile ilgi çeken programda dün haftanın ikinci eleme adayı belli oldu. Güç ve denge gerektiren zorlu parkurlarda dokunulmazlık oyuncu için mücadelede edildi. Programın sıkı takipçileri dün oynana dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandığını merak ediyor.

Survivor Türkiye programının dün ekrana gelen bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Steven ve Sergen’in karşı karşıya geldiği ilk turda heyecanlı dakikalar yaşandı.  Dokunulmazlık oyununu 10-9 skoru ile ünlüler takımı kazandı. Ünlüler takımının dokunulmazlık oyununu kazanması ile gönüllüler takımı ada konseyinde eleme adaylarını seçti. Haftanın ikinci eleme adayı Hanzade oldu.

Survivor Türkiye 8 Şubat Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Survivor Türkiye programı bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Bugün yayınlanacak bölümde hem dokunulmazlık hem de ödül oyunu oynanacak. Merakla beklenen yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.