Mehmet Ali Erbil Hırsız Damat İstemem Demişti! Kızı Yasmin Erbil'den Karşı Atak... Survivor Poyraz'ı Paylaştı!

Mehmet Ali Erbil Hırsız Damat İstemem Demişti! Kızı Yasmin Erbil'den Karşı Atak... Survivor  Poyraz'ı Paylaştı!
Yasmin Erbil, "Hırsız Damat İstemem" tepkisinden sonra sevgilisi Yiğit Poyraz'la olan bir pozunu "Şampiyon" notuyla paylaştı. Bu paylaşım, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve gündemde önemli bir konu haline geldi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Yiğit Poyraz'ın Survivor programında bir eve girip hırsızlık yapmasıyla ilgili olarak "Hiç beklemezdim, hırsız damat istemem" diyerek tepki göstermişti. Ancak, Erbil'in bu tepkisinden sonra sosyal medyada dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Yasmin Erbil, "Hırsız Damat İstemem" Tepkisinden Sonra Yiğit Poyraz Paylaşımı Yaptı!

Yasmin Erbil, sevgilisi Yiğit Poyraz'la olan bir pozunu "Şampiyon" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Bu paylaşım kısa süre içerisinde geniş yankı uyandırdı ve gündemdeki önemli konulardan biri haline geldi.

65fad63f0f61a69c22aa67ac.webp

Mehmet Ali Erbil, önceki günlerde sevgilisi Gülseren Ceylan ile birlikte görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erbil'e, kızı Yasmin Erbil'in sevgilisi Yiğit Poyraz'ın yarıştığı Survivor programında hırsızlık yapmasıyla ilgili düşünceleri sorulmuştu.

Erbil, bu konuda "Hiç beklemezdim, hırsız damat istemem, kim ister ki, kendisi çok iyi tahsilatı olan bir isim ama bir yarışma insanı ne hale dönüştürüyor gördüğünüz gibi… Ben hala inanamıyorum ama kızımın ilişkisine saygı duyuyorum" şeklinde cevap vermişti.

Bu açıklamaların ardından Yasmin Erbil'in, sevgilisi Yiğit Poyraz'la çekilmiş bir pozunu "Şampiyon" notuyla paylaşması, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Paylaşım, kısa süre içerisinde en çok konuşulanlar arasında yerini aldı.

Bu gelişme, ünlü ailenin içindeki ilişkisel dinamiklerin ve halkın dikkatini çeken olayların nasıl sosyal medyaya yansıdığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.