Hekimoğlu Dizisi 36. Bölüm Full İzle Kanal D! 9 Şubat 2021 Hekimoğlu Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle

Hekimoğlu 36. Bölüm tek parça izle seçeneğiyle birlikte; Hekimoğlu 36. Bölüm izleyebilirsiniz. Mucize Doktor ile zamanında kıyasıya yarışan Hekimoğlu, en beğenilen doktor dizilerinden biri olarak öne çıkıyor. Sizler için hazırladığımız Hekimoğlu 36. Bölüm izle makalemizle birlikte; konuyla ilgili net bilgilere sahip olabilirsiniz. Hekimoğlu dizisine dair hazırladığımız makalemizde Hekimoğlu 36. Bölüm fragmanını da bulabilirsiniz. İşte tüm detaylar…

Hekimoğlu 36. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile ekrana gelen Hekimoğlu dizisi büyük beğeni topluyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile izlenene yapımda dünyaca ünlü bir doktor olan Hekimoğlu ve ekibinin maceraları anlatılıyor. Eğlenceli anlatımı ile sevilen yapımın başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım ve Damla Colbay gibi başarılı isimler yer alıyor. Farklı hikayesi ve heyecan verici anlatımı ile sevilen yapım her hafta saat 20.00’da Kanal D ekranlarında izleyenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Hekimoğlu Dizisi 35. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Hekimoğlu dizisi geçen hafta 35. bölümü ile ekrana geldi. Hekimoğlu’nun bir yandan yeni vakalarla bir yandan da Mahir komiser ile uğraştığı 35. bölümde İpek’in ilaçları kesmesi ise işleri daha da zor hale getirir. Dizinin son bölümü izleyenlerden yine büyük beğeni topladı.

Hekimoğlu dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde lunaparkta oynarken bir anda rahatsızlanan küçük kız Melis hastaneye kaldırılır. Hekimoğlu ve ekibi Melis’e yardım etmek için hemen çalışmalara başlarlar. Bu sırada hastaneden çok fazla baskı almaya başlayan İpek ise Ateş’in ilaçlarını azaltmaya başlar. İlaçların azalması ile Hekimoğlu’nun ağrılarının artması, doğru kararlar verip veremediği ile ilgili ekibi şüpheye düşürür. Bu sırada Melis’in boşanmış olan annesi ve babası tedavi ile ilgili hiçbir konuda anlaşamazlar ve karar verme yetkisi İpek’e bırakılır. Hekimoğlu ve İpek küçük kız için uğraşırken, Hekimoğlu’nu hapse attırmaktan vazgeçmeyen Mahir komiser ise özel izin alarak hastanede çalışmaya başlar. Daha önce Orhan’ın ekibini sıkıştıran Mahir, şimdi ise Ateş’in ekibi sıkıştırmaya ve içlerinden birini konuşturmaya çalışır.

Hekimoğlu Dizisi 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Hekimoğlu dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından Mahir komiserin hedefine ulaşıp ulaşamayacağı merak edildi. Heyecan dolu 36. fragmanın ardından merakla beklenen yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.