Doya Doya Moda 15 Şubat 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 156. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda 15 Şubat 2021 TV8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarında gündüz kuşağı programları arasında en çok seyredilen programların başında gelen Doya Doya Moda yine moda dünyasının gündemini belirlemeye devam ediyor. Yayınlanmış olan ilk bölümlerinden itibaren büyük bir ilgi ile takip edilen programda her hafta birinci olacak isimler de merak ediliyor. Yeni haftanın ilk programı olan 15 Şubat tarihli programda yine moda severlerin yakından takip edecekleri yarışmacılar ekrana gelecekler. Her bölümü ile büyük beğeni toplamayı başaran programın bu bölümünde kıyasıya rekabet yaşanacak ve yine izleyicileri ekran başına toplayacak.

Eğlenceli anları ve özel moda yorumcuları ile ekrana gelen Doya Doya Moda programının jürileri arasında ise Uğurkan Erez, Seray Sever, Ivana Sert ve Gülşah Saraçoğlu gibi ünlü isimler bulunuyor. Deneyimleri ile yarışmacılara zor anlar yaşatan jüri üyeleri karşısında rekabet de üst düzeyde oluyor. Birbirleri ile mücadele eden yarışmacılar arasından jüri üyeleri en iyi tasarımı seçmeyi çalışıyorlar. 6 büyük beden kadın ve erkek yarışmacıdan oluşan programda yarışmacılar günün konseptine uygun olacak kombinleri hazırlıyorlar. Şıklık ön planda olduğu için hazırlanan kombinlerin şıklığı da yansıtması bekleniyor. Moda konusunda iddialı olduklarını göstermek ve hem de büyük ödülün sahibi olabilmek için yarışmakta olan adaylardan gün birincisi olan ise alışverişleri için ek bütçe kazanıyorken hafta birincisi olan ise tasarım takıların sahibi haline geliyor.

Doya Doya Moda Programı 12 Şubat Bölümünde Neler Yaşandı, Gün Birincisi Kim Oldu?

Geçen haftanın son programı olan 12 Şubat tarihli programda haftanın elenen ismi de belli oldu. TV8 ekranlarının sevilen programı olan Doya Doya Moda’da en son bölümde yarışma birincisi ve elenen isimler belli oldu. Birben 38 puan alarak birinci olurken kendisini 25 puan ile Rabia takip etmişti. Erkeklerde ise Batıcan 34 puanla birinci olmuştu. Kadınlarda Fatma, erkeklerde ise Emre yarışmaya veda etmişti.

Doya Doya Moda Programı 15 Şubat Programı Gün Birincisi Belli Oldu mu?

Günün birincisi bugün yayınlanan program ile belli olacak. Saat 13.15’te TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Doya Doya Moda programında yine seyirciler için hem eğlenceli hem de rekabet dolu anlar yaşanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.