Payitaht Abdülhamid 139. Bölüm Full İzle! 19 Şubat 2021 Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Payitaht Abdülhamid bu akşam saat 20.00'da TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Payitaht Abdülhamid 139. bölüm kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Payitaht Abdülhamid 139. Bölüm TRT1 İzle! TIKLAYINIZ.

Beşinci sezonu ile TRT1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisi her hafta heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Payitaht Abdülhamid dizisi yeni bölümleri ile her hafta cuma akşamları saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

TRT1 ekranlarının en çok izlenen yapımlarından olan Payitaht Abdülhamid dizisinin kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker gibi başarılı isimler yer alıyor. Osmanlı Devleti’nin yıkılış dönemlerinin ve Abdülhamid’in içeride ve dışarıda verdiği mücadelelerin  anlatıldığı tarihi dizi her hafta merakla bekleniyor.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 138. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının iddialı yapımlarından Payitaht Abdülhamid geçen hafta 138. bölümü ile ekrana geldi. Abdülhamid’in Mithras örgütüne esir düşen dostlarını kurtarmak için mücadele ettiği 138. bölümde haremde de işler karışır. Dizinin ekrana gelen son bölümü heyecan dolu sahneleri ile izleyenleri ekrana kilitledi.

Payitaht Abdülhamid dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Tahsin Paşa’nın ardından Serasker Rıza Paşa da Mithras örgütünün eline düşer. Dostlarını düşmanın elinden kurtarmak ve bu mücadeleyi kazanmak isteyen Sultan Abdülhamid Hindistan üzerinden beklenmedik bir hamle de bulunur. Bu sırada Sultan Abdülhamid’den emir alan Eşref Aziz ise örgütü çökertmek için harekete geçer. Eşref Aziz bu mücadelesinde Şehzade Ahmet Nuri ile beraber hareket etmeye başlar. Bu sırada haremdeki haini bulmak için gelen Emsal’in eline geçen mektup, Naime ve Aliye’nin şüphelenmesine neden olur. Saliha ise herkese karşı korumaya çalıştığı Emsal’in ihanetini görünce çaresiz kalır. Bu sırada Aliye’nin peşine düşen Fatma kendisini zor bir durumun içinde bulur.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 139. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Payitaht Abdülhamid dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından Eşref Aziz’in Mithras çetesini çökertip çökertemeyeceği merak konusu oldu. Fatma’nın düştüğü durumdan nasıl kurtulacağının da merakla beklendiği dizinin 139. bölüm fragmanı yakalandı. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.