Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 22 Şubat 2021 Cuma Beyaz TV Canlı İzle!

Söylemezsem Olmaz renkli gündemi ile dikkatleri çekiyor. Söylemezsem Olmaz 22 Şubat 2021 saat 13.15'te yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Söylemezsem Olmaz kesintisiz full izleme linkine haberimizden bakabilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz 22 Şubat 2021 Beyaz TV İzle! TIKLAYINIZ.

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Söylemezsem Olmaz programı birbirinden çarpıcı gündemleri ekrana taşıyor. Sevilen magazin programının ekrana gelecek yeni bölümleri merakla bekleniyor. Ünlüler dünyasında yaşanan en skandal olayların ve çarpıcı gelişmelerin ekrana geldiği programın sunuculuğunu Arto, Seren Serengil ve Bircan Bali paylaşıyor. Üçlü hem magazin dünyasının çarpıcı gelişmelerini izleyenlere aktarıyor, hem de cesur yorumları ile izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatıyor. İlgi ile takip edilen magazin programı hata içi hergün saat 13.15’te Beyaz TV ekranlarında sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Söylemezsem Olmaz Programı 19 Şubatta Neler Konuşuldu, Hangi Gündemler Ele Alındı?

Beyaz TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Söylemezsem Olmaz geçen haftanın son yayını ile 19 şubat günü ekrana geldi. Programın yayınlanan son bölümünde yine magazin dünyasının birbirinden çarpıcı olayları konuşuldu. Ünlüler dünyasında yaşanan son gelişmelerin ekrana geldiği 19 şubat programı yine ilgi ile takip edildi.

Söylemezsem Olmaz programının ekrana gelen son bölümünde Dora Elenouty ve Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık arasında yaşananlar konuşuldu. İkilinin aşk yaşadığı ile ilgili iddiaları Onur Akay açıkladı. Dora Eleenouty ile yaptığı röportajın ayrıntılarını programa canlı bağlantı yapan Onur Akay anlattı. Programın çarpıcı gündemleri arasında ayrılık haberleri ile sık sık gündeme gelen Hadise ve Kaan Yıldırım çifti yer aldı. Hadise’nin çıkardığı 2 şarkılık yeni albümden sonra sevgilisi Kaan Yıldırım’ın ünlü popçuya yaptığı sürpriz gündeme bomba gibi düştü. Söylemezsem Olmaz programının son bölümünde Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı ilişkisi de gündeme geldi. İkili magazincilerle yaptığı röportajda daha önce ilişkilerini tiye alan Arto’ya da cevap verdi.

Söylemezsem Olmaz Programı 22 Şubatta Neler Konuşulacak?

Söylemezsem Olmaz programı yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek. Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapımda bugün yine ünlüler dünyasında yaşanan en çarpıcı gelişmeler ekrana gelecek. Magazinin nabzının tutulacağı 22 şubat programı bugün saat 13.15’te Beyaz TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.