Uyanış Büyük Selçuklu 22. Bölüm Full İzle TRT1! 22 Şubat 2021 Uyanış Büyük Selçuklu 22. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni yapımlarından olan Uyanış: Büyük Selçuklu 22. Bölüm full izlemek için haber detayında yer alan videoyu açabilirsiniz. Tarihi en iyi şekilde konu alan, Selçuklu ile ilgili her detayı tek tek, ince ince işleyen en büyük prodüksiyonlar arasında yer alan Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi 22. Bölüm ile birlikte aksiyona hazır olun. İşte detaylar…

Uyanış Büyük Selçuklu 22. Bölüm TRT1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümleri ile her hafta ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen dönem dizisinde yaşanacaklar merakla bekleniyor. Heyecan ve aksiyon dolu senaryosu ile sevilen yapım her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci ve Gürkan Uygun gibi başarılı isimlerin yer aldığı yapımda Selçuklu Devleti’nin başına Melikşah’ın geçmesinin ardından yaşanan olaylar ve Melikşah’ın verdiği mücadeleler anlatılıyor. Heyecan dolu yapımın yeni bölümler her hafta merakla bekleniyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 21. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının iddialı yapımları arasında yer alan Uyanış Büyük Selçuklu geçen hafta 20. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Sencer’in başı yeni bir belaya girerken, Tacülmülk ise yaptıklarının cezasından korkmaya başlar. Terken’in Başulu ile karşılaşıp karşılaşmayacağı ise merak konusu oldu. Dizi ekrana gelen son bölümü ile izleyenlerin beğenisi topladı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin ekrana gelen son bölümünde Tacülmülk, istemeden de olsa birçok Selçuklu askerinin ölümüne neden olur. Melikşah’ın bunu öğrenmesi ile Tacülmülk’ün ne ceza alacağı merak konusu oldu. Diğer yandan Hasan Sabbah’ın yaptığı planı anlayan Sencer ise ona engel olmak için Nizamülmülk ve diğer adamlarını yanına alarak yeni bir mücadeleye başlar. Zübeyde’nin emirlerine karşı çıkıp Melikşah’ı görmek için Kınık Obası’na giden Terken ise Başulu’ya çok yaklaşır. İkilinin karşılaşıp karşılaşmayacağı ise merak konusu oldu.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 22. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından Sencer’in intikamını alıp almayacağı merak konusu oldu. Terken’in de Başulu’ya çok yaklaştığı 21. bölümün ardından merakla beklenen yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.