Zuhal Topal'la Sofrada 547. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 23 Şubat 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 547. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 547. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada rekabet dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyenlerden beğeni toplayan programda her hafta büyük ödülü kazanacak isim merakla bekleniyor. Üçüncü sezonu ile ekrana gelen yemek yarışması yayınlanan ilk bölümünden bu yana eğlence dolu içeriği ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile yayınlanan yemek yarışmasında gelinler ve kaynanalar takım halinde yarışıyor. Gelinlerin kendi menülerini en lezzetli şekilde hazırlamaya ve sunmaya çalıştığı programda kaynanalar ise kendi gelinlerinin kazanması için puanlama yapıyor. İlgi ile takip edilen programda haftanın hergünü farklı bir gelinin evine konuk olunuyor. Zuhal Topal ve kaynanalardan en yüksek puanları alan gelin haftanın birincisi oluyor ve 15 bin liralık ödülü kazanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 22 Şubat Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

FOX TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Zuhal Topal’la Sofrada programı dün yeni haftanın ilk bölümü ile ekrana geldi. Her bölümü ile beğeni toplayan yarışmada dün yine eğlence dolu anlar yaşandı. Programın sıkı takipçileri yeni haftanın ilk yarışmacısını ve aldığı puanı merak etti.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde Tevhide Berberoğlu ve kaynanası Şanziment Şahin mücadele etti. Haftanın ilk yarışmacısı Tevhide hanım, kalabalık menüsünü hazırlamak için zamanla yarıştı. Tevhide hanım günün sonunda kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 23 puan aldı.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 23 Şubat Yarışmacısı ve Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında yeni haftanın final heyecanı şimdiden başladı. İlk gün yarışmacısının 23 puan aldığı programda bugün yarışacak gelin ve puan durumu ise henüz belli olmadı. Yarışmada 23 şubat puan durumu açıklandıktan sonra güncel durumu haberimizden öğrenebilirsiniz. Program bugün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.