Müge Anlı Tamamı Tek Parça 1 Mart 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 1 Mart canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Mart canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 1 Mart 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların en çok takip edilen programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Mart günü yayınlanacak olan programıyla da yine izleyicileri ekran başına toplamış olacak. Uzun yıllar ATV ekranlarında seyirciler ile buluşan Müge Anlı, Mart ayının ilk programı ile yine saat 10.00’da ekranlarda olacak. Programına davet ettiği konular ile gündemi belirlemeye devam eden Anlı, yine çok konuşulacak bir program ile ekranlara geliyor. Beklenmedik gelişmelerin yaşandığı programda hem yapım ekibi hem de izleyiciler büyük şaşkınlıklar yaşıyorlar. Şüpheli kayıp ve cinayet olaylarının araştırılmaya devam edildiği programda bugün yaşanacak olanlar da büyük bir merakla bekleniyorlar. Gerçeklerin ortaya çıkarılması için büyük bir mücadele verilen program yine çok konuşulacak içeriği ile yayın saatinde izleyiciler ile buluşacak.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı 26 Şubat’ta Neler Yaşandı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geçen haftanın son programında yine gündem oluşturacak olaylar meydana geldi. İzleyicilerin bir an bile ekran başından ayrılmadıkları programda çarpıcı gelişmeler ekrana yansıdı. Programın ana gündemi yanında beklenmedik gelişmelerin de yaşanması sonucunda hareketli dakikalar yaşandı. Özellikle 10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer’in önceki programda bulunmuş olmasının yankıları devam etti. Bu sayede son bölümü izleyenler bir an bile ekran başından ayrılmadılar.

Geçen hafta yayınlanan son bölüm ile birlikte önemli konuları aydınlatmaya devam eden Müge Anlı’nın programında 10 yıl sonra aydınlatılan kadın cinayeti gündeme oturdu. 10 yıldır kayıp olarak aranan Güldane Biçer’in gerçek yaşamı programda meydana çıktı. Güldane Biçer’in oğlu Barış tarafından annesinin babası tarafından öldürüldüğü öğrenildi. Osman Biçer ise eşini öldürmek yüzünden tutuklandı. Bunun yanında Selda Grossle ve 43 yaşındaki sevgilisi Tunç Boztepe de programın önemli başlıkları arasındaydı.

İstanbul’da kaybolan 69 yaşındaki kadının oğlu da canlı yayında annesinin bulunması için yardım istemiş ve bu konuda yardım çalışmalarının başlatılmasını talep etmişti. Yaşlı talihsiz kadının arama çalışmalarının başlanacağı programda açıklanmıştı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı 1 Mart’ta Hangi Gündemler Konuşulacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 1 Mart’ta geçen hafta tamamlanmayan konular devam edeceği gibi aynı zamanda yeni konuklar ile yine çarpıcı gündem oluşturulmaya devam edilecek ve saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.