Yasak Elma Dizisi 103. Bölüm Full İzle! 22 Mart 2021 Yasak Elma 103. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yasak Elma 103. Bölüm izle ve Yasak Elma 103. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 103. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 103. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma Dizisi 103. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile FOX TV’de izleyenleri ile buluşmaya devam eden Yasak Elma yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Entrika ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapımda heyecan dolu anlar yaşanıyor. Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade’nin yer aldığı Yasak Elma dizisi her hafta pazartesi akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Yasak Elma Dizisi 102. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma geçen hafta 102. bölümü ile ekrana geldi. İlk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımın son bölümünde yaşananlar izleyenleri şaşırttı. Yıldız’ın büyük bir yıkım yaşadığı son bölümde Şahika ise yerini sağlamlaştırmak için yeni adımlar atar. Yasak Elma dizisi geçen hafta ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Yasak Elma dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde yaşananlar izleyenleri ekrana kilitledi. Hasan Ali ve Şahika’nın evinde yaşanan korkunç olayların üzerine Çağatay’ın Cansu ile olan ilişkisi ortalığı iyice karıştırır. Yıldız’ın gerçekleri öğrenmesi ile herkes şok olur. Yıldız yaşadıkları ile büyük bir yıkım yaşar. Çağatay ise planlarının bozulmasından ve Yıldız’ın kendisine inanmamasından dolayı çok mutsuzdur. Hasan Ali Çağatay ve Yıldız’ı barıştırmak için yeni bir plan yapmaya başlar. Ancak bu iş göründüğü kadar kolay değildir. Bu sırada Hasan Ali’nin karısı olarak yerini sağlamlaştırmak isteyen Şahika ise olaya dahil olmaya karar verir. Şahika’nın da dahil olması ile herkes Yıldız ve Çağatay’ı barıştırmak için uğraşmaya başlar. Cansu ise yaşananlardan sonra kaybedecek hiçbir şeyi kalmadığını düşünür ve gözünü karartır.

Yasak Elma Dizisi 103. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yasak Elma dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde yaşanan çarpıcı gelişmelerden sonra dizinin yeni bölümü merakla beklenmeye başlandı. Yapımın yayınlanan yeni bölüm fragmanında Yıldız’ın üzgün ve kararlı tavrı ise dikkat çekti. Yasak Elma dizisi merakla beklenen 103. yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.