Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 156. Bölüm Full İzle! 24 Mart 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 24 Mart 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 24 Mart 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor, gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. Gündüz kuşağının en sevilen yapımları arasında yer alan programda suçlular e mağdurlar arasında yüzleşme yaşanıyor. Program hafta içi hergün saat 15.15’te ekrana geliyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 23 Martta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Show TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme birbirinden çarpıcı gündemleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Program yeni haftanın ikinci yayını ile dün ekrana geldi. Dün yayınlanan son bölümde yine akıl almaz bir olay ekrana geldi. Hayri Bey’in kayıp eşini bulmak için katıldığı programda çarpıcı gelişmeler yaşandı. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı dün yayınlanan bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde Hayri Bey programın yeni gündemi oldu. 7 yıldır kayıp olan eşi Hediye’yi arayan Hayri Bey’in anlattıkları ise izleyenleri şoka soktu. İmam nikahlı eşi Hediye’nin 7 yıldır kayıp olduğunu belirten Hayri Bey canlı yayından eşine seslenerek geri dönmesini istedi. Eşini bulmak için Didem Arslan Yılmaz’dan yardım isteyen Hayri Bey, eşi ile resmi nikahları olmadığını, resmi nikah yapmayı eşinin istemediğini belirtti. Evlendikten sonra eşinin başka bir adamdan 2 çocuğu olduğunu öğrendiğini de canlı yayında açıklayan Hayri Bey izleyenleri şaşırttı. Hediye hanımın nerede olduğu ise Didem Arslan Yılmaz ve ekini tarafından araştırılıyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 24 Mart Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünün ardından bugün konuşulacaklar merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen programda bugün Hayri Bey ve kayıp eşi Hediye hanım gündem olmaya devam edecek. Hediye hanımın nerede olduğu ile ilgili yeni gelişmelerin ekrana geleceği 24 mart programı bugün saat 15.55’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.