Sefirin Kızı Dizisi 48. Bölüm Full İzle! 12 Nisan 2021 Sefirin Kızı 48. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sefirin Kızı 48. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, Star TV’nin en güzel dizisi olan Sefirin Kızı ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Sefirin Kızı 48. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Sefirin Kızı 48. Bölüm izle, makalemizle birlikte Sefirin Kızı son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz. İşte milyonlarca kişinin severek izlediği, birçok hayranı bulunan Sefirin Kızı 48. Bölüm…

Sefirin Kızı Dizisi 48. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Sefirin Kızı dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımın başrollerinde Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün yer alıyor. Yapım her hafta pazartesi akşamları saat 20.00’da Star TV ekranlarında izleyenleri ile buluşuyor.

Sefirin Kızı Dizisi 47. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Sefirin Kızı geçen hafta 47. bölümü ile ekrana geldi. İlk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımın son bölümünde Mavi Sancar içi her şeyden vazgeçmeye hazırken, Güven ve Sedat ise tehlikeli planlar yapmaya devam eder. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Sefirin Kızı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Mavi’nin Sancar’ı kurtarmak için göze aldıkları, Sancar’ın kalbini derinden yaralar. Sancar bu kalp kırıklığı ile yeni bir savaşa atılır. Hastaneye kaldırılan Sedat ise Güven’in planından habersiz hayat mücadelesi vermektedir. Güven ise Sancar’ı bulmak için uğraşırken başkalarına zarar vermeye başlar. Tüm bunların arasında Elvan Yahya ile yaptığı konuşmanın ardından kendi seçimlerini daha çok sahiplenmeye başlar. Yahya’ya karşı Bora’ya daha da yakınlaşır. Ancak Bora’nın sözleri kafasına yeni şüphe tohumları eker. Bu sırada Sancar için kurtuluş umutları tükenmeye başlar. Mavi ise onu kurtarmak için her şeyden vazgeçmeye hazırdır. Sancar ve Mavi hayatları için çok önemli bir karar vermeye çalışırken, Halise ise beklenmedik bir adım atar.

Sefirin Kızı Dizisi 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sefirin Kızı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacak yeni gelişmeler merak konusu oldu. Dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. 48. bölüm fragmanında Halise’nin Mavi’ye olan öfkesi ile Güven ve Sedat ile işbirliği yaptığı görüldü. Mavi’nin hamile olması şaşkınlık yaratırken, Sancar ise tüm cephelerde köşeye sıkışır. Dizinin merakla beklenen yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.