Kurtlar Vadisi’nin Yıldızı Türkiye'ye Döndü! Görenler Tanımakta Zorlandı! İşte O Anlar...

Kurtlar Vadisi’nin Yıldızı Türkiye'ye Döndü! Görenler Tanımakta Zorlandı! İşte O Anlar...
Ünlü oyuncu Ayça Varlıer, Amerika'da geçirdiği üç yılın ardından Türkiye'ye döndü. Oyunculuk eğitimleri ve çeşitli projelerde yer alan Varlıer, yeni saç rengi ve tarzıyla hayranlarını şaşırttı.

Ayça Varlıer, "Zeytin Tepesi", "Hayat Şarkısı", "Gümüş" ve "Kalk Gidelim" gibi sevilen projelerle tanınan başarılı bir oyuncu. Son üç yılını Amerika'da geçiren Varlıer, orada aldığı oyunculuk eğitimleri ve yer aldığı projelerle kariyerine yeni bir soluk getirdi. Türkiye'ye kesin dönüş yapan Varlıer, ailesini ve arkadaşlarını çok özlediğini, ancak kariyeri için Amerika ile Türkiye arasında mekik dokuyacağını belirtti.

Kurtlar Vadisi’nin oyuncusu Türkiye’ye döndü! Yeni imajı ile çok şaşırttı - Resim : 1

Varlıer, Türkiye'ye dönüşünde yepyeni bir imajla karşımıza çıktı. Saçlarını radikal bir değişiklikle renklendiren oyuncu, yeni tarzıyla da göz doldurdu. Bu değişim, Varlıer'in hayranları tarafından büyük beğeni topladı ve sosyal medyada "Çok güzel görünüyor", "Yıllar kendisine uğramamış" gibi yorumlarla karşılandı.

Kurtlar Vadisi’nin oyuncusu Türkiye’ye döndü! Yeni imajı ile çok şaşırttı - Resim : 3

Ayça Varlıer, Türkiye'deki hayranlarına müjdeli haberler de verdi. Temmuz ayında Amerika'ya dönerek katılacağı konser ve film projeleri için çalışmalarını sürdüreceğini açıkladı. Türkiye'de ise hem yeni projeler üzerinde çalışmaya devam edecek hem de sevdikleriyle zaman geçirecek.

Varlıer'in bu dönüşü, Türk televizyon ve sinema dünyasında heyecanla karşılandı. Oyuncunun gelecek projeleri ve sanat hayatındaki yeni adımları, hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.