Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah 18 Mayıs 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim

Sabahların neşeli ikilisi Demet ve Alişan, birlikte sundukları programına hız kesmeden devam ediyor. Sevenlerini müzik ziyafetiyle eğlendiren program, sağlık alanındaki eğitici bilgileriyle izleyenlerinin meraklarını gideriyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, her gün alanındaki uzman kişileri programına konuk ediyor. Bir sonraki bölümün konuğunun merakla beklendiği Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 17 Mayıs’ta neler yaşandı? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 18 Mayıs konukları kimler?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 18 Mayıs 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların sevilen ikilisi uzun süredir sevenlerinin karşısına Star TV aracılığıyla çıkıyor. Sanat camiasından programına aldığı ünlü konuklarla gündemi sarsan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, ünlü isimlerinin sırlarını stüdyolarında konuşuyor. Lezzetli yemek tarifleri için her gün yeni bir şef konuk eden ikili, mutfağın pratikliklerini sevenleriyle buluşturuyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, hafta içi her gün saat 09.45’te sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 17 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Ekranların sevilen programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah sevenlerinin karşısına en son 17 Mayıs 2021 tarihinde çıktı. Programın bu bölüm konuğu olan sanatçı Hamiyet ve Ekin samimi itiraflarda bundu. Eşinden sürekli şiddet gördüğünü iddia eden Hamiyet, şiddet gördüğü gün doğum yaptığını söyledi. Evliliği boyunca geçirdiği kabus gibi günleri izleyenlerle paylaşan Hamiyet’in hayat hikayesi, herkesi duygulandırdı.

Tam iki kere koronavirüse yakalanan sanatçı Ekin, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının izleyenlerine özel açıklamalarda bulundu. Ölümden nasıl kurtulduğunu anlatan Ekin, koronavirüste tedbir almanın ne kadar önemli olduğuna değindi. Programın bilim köşesindeki konuğu Prof. Dr. Mehmet Murat Tuncer, ne zaman maskesiz gezilebilecek sorusuna yanıt verdi. Konuyla ilgili rakamları konuşturan sağlıkçı, doğru önlemin nasıl alınabileceğini izleyenlerle paylaştı. Lezzetli yemek tarifleriyle taçlanan program, yine sevenlerinin ilgisini üzerine toplamayı başardı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 18 Mayıs Konukları Kimler?

Merakla beklenen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı, 18 Mayıs tarihinde de sevenlerinin karşısına çıkmaya devam edecek. Demet ve Alişan, bilim alanındaki uzman konuğuna izleyenlerin merak ettiklerini soracak. Yemek tarifleriyle mutfakları ısıtacak olan program, ünlü konuklarının gizli sırlarıyla çalkalanacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, bugün saat 09:45’te sevenleriyle buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.