Anneler 155. Bölüm Tek Parça İzle! 28 Mayıs 2021 Anneler Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Anneler 155. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, TRT 1'in en güzel dizilerinden olan Anneler ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Anneler 155. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Anneler 155. Bölüm izle, makalemizle birlikte Anneler son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz. İşte milyonlarca kişinin severek izlediği, birçok hayranı bulunan Anneler 155. Bölüm…

Gündüz kuşağının en çok dikkat çeken ve izlenen dizleri arasında yer alan Anneler dizisi yeni bölümü ile bugün TRT 1 ekranlarında olacak. Zorluklarla ve aynı zamanda da umutlarla dolu olan dört kadının öyküsünün anlatıldığı dizi hafta içi her gün saat 17.00’de izleyici ile buluşuyor. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren kendisine özel bir hayran kitlesi oluşturan dizideki yakın arkadaş olan kadınların öyküleri büyük merak uyandırıyor. Duygu dolu anların yanında eğlencenin de hiç eksik olmadı dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Anneler Dizisi 154. Bölümde Neler Yaşandı?

İlgiyle takip edilen dizinin dün yayınlanan en son bölümünde yine merak edilecek gelişmeler ekranlara taşındı. Adli işlemler için gelmiş olan bilirkişi evdeyken Reyhan’ın kocası Demir de Aysun’un kışkırtması ile birlikte eve gelerek olay çıkartması hareketli anların yaşanmasına neden olmuştu. Özellikle Demir’in çok sert davranması gerginliğin daha da artmasına neden oldu. Diğer yandan Beyza ve Murat, Ecrin’i kaybetme eşiğine geldiklerini düşünmüşler ve bunun yarattığı büyük üzüntü ile duygu dolu anlar yaşattılar. Ancak davayı açan kişinin yaşamlarının tam ortasına yerleşmiş olan Aysun olduğunun henüz farkında değildirler. Özellikle Aysun’un bu planını daha ne kadar saklayacağı merak konusu oldu. Kemal ise kendisinin kaza geçirmiş olduğunu duyduğu halde babasının yine de hastanede kendisini ziyaret etmemesine çok üzüldü. Babasından gelecek bir adım kendisini çok mutlu edeceği halde babasının bu adımı bir türlü atmıyor oluşu Kemal’in çok üzülmesine ve onun üzüntüsü ile izleyicilerin de üzülmesine neden oldu. Öte yandan Osman ise bunun bir tür oyun olduğunu düşündüğünden hastaneden geri dönmüştür. Sultan ise Kemal’in gerçek bir şekilde kaza yaptığını sanmıştı. Hayat’ı istemeye gelecekleri öğrenmiş bulunan Cenk de eski eve gelmiş ve duruma engel olmuştu. Aliye ise bu sefer kesin olarak Hayat’ı Muğla’ya götürmeye karar vermişti.

Anneler Dizisi 155. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Merakla beklenen yeni bölüme ait fragman yayınlandı. Yine büyük olaylar ile geçecek olan Anneler bugün saat 17.00’de TRT 1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.