Hadise, Lucas Torreira ile Aşk İddialarına Son Noktayı Koydu! Açıklaması Heyecan Yarattı!

Hadise, Lucas Torreira ile Aşk İddialarına Son Noktayı Koydu! Açıklaması Heyecan Yarattı!
Ünlü şarkıcı Hadise, son günlerde hakkında çıkan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Lucas Torreira ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi. Torreira'nın kendisini dinlemeye geldiğini ve sadece yakın arkadaş oldukların belirtti.

Son dönemin popüler şarkıcılarından Hadise, magazin gündeminin sıcak konularından biri haline gelen Lucas Torreira ile ilişki iddialarına açıklık getirdi. Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Torreira ile adı aşk dedikodularına karışan Hadise, bu iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Galatasaray tribünlerinde sıkça görülen güzel şarkıcı, "Evet, Lucas beni dinlemeye geldi. O benim çok yakın arkadaşım," dedi ve ekledi: "Zaten biliyorsunuz ben sürekli maça gidiyorum. Futbolu ve maç izlemeyi çok seviyorum."

Hadise, aşk hayatıyla ilgili spekülasyonlara da son vererek, "Öyle bir aşk şeyi yok, öyle bir şey yok. Şu an aşk yok hayatımda. Aşık değilim," şeklinde konuştu. Bu açıklamalarla Hadise, Lucas Torreira ile herhangi bir romantik ilişkisi olmadığını net bir şekilde ortaya koydu.

Lucas Torreira'nın daha önce oyuncu Devrim Özkan ile yaşadığı ilişkinin sona ermesi sonrasında ortaya çıkan bu iddialar, Hadise'nin bu açıklamalarıyla netlik kazanmış oldu. Hadise, müzik kariyerine odaklanmış durumda ve şu sıralar özel hayatında aşka yer olmadığını vurguluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.