Anneler 156. Bölüm Tek Parça İzle! 31 Mayıs 2021 Anneler Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1 kanalının sevilen dizisi Anneler, yeni adı ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Birbirinden farklı dört kadının yaşamını ve yaşamındaki zorlukları ele alan Anneler, dramı ve romantik aşk hikayelerini aynı anda sunuyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Anneler dizisi 155. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Anneler dizisi 154. bölümde neler yaşandı? İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

TRT1 ekranlarından büyük bir ilgiyle takip edilen Acemi Anneler, Anneler adıyla yeniden izleyicisiyle buluşuyor. Bir gündüz kuşağı dizisi olan Anneler, hafta içi her gün izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Dört kadının yaşamlarına odaklanan dizi, karşılaştıkları zorluklar karşısında kadınların nasıl birlik olduğunu ekranlara taşıyor. Genç kadınların annelik yolundaki süreçlerini de işleyen dizi, saat 17.00'da ekranlara geliyor.


Anneler Dizisi 155. Bölümde Neler Yaşandı?


Sevilen dizi Anneler, sevenlerinin karşısına en son 155.bölümü ile çıktı. Dizinin bu bölümünde Hayat'ı alan Aliye, Muğla'ya gitmek için yola koyuldu. Bunu duyan Cenk, tüm cesaretini toplayarak Aliye ve Hayat'ın yolunu kesti. Hayat'ın gitmesine engel olmayı başaran Cenk, Hayat'a verdiği sözün aynısını Aliye'ye de verdi. Cenk'in aşkına inanmak isteyen Aliye, bu evliliğe herkesi inandırmasını ve sonra yeniden karşısına çıkmasını söyledi.
Kontrol için hastaneye giden Sevda, Aysun'un bir bebeği olduğunu duydu. Bu işin peşine düşmeye kadar veren Sevda, sözü edilen bebeğin kim olduğunu öğrenmek için harekete geçti. Kendilerine dava açan Ecrin'in annesini merak eden Beyza ve Murat ise kızları için endişelenmeye başladı. Osman Sultan'ı almak için gitse de Sultan'ın kararından habersizdi. Aldığı kararla herkesi şoke eden Sultan, Osman ile gitmeyeceğini açıkladı.


Anneler Dizisi 156. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?


Anneler dizisi yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. 156.bölüm tanıtımını yayınlayan Anneler, Aysun'un kızının Ecrin olduğunu Sevda'nın ortaya çıkarmasına tanıklık edecek. Aysun'un Ecrin'i almasını engellemek isteyen Beyza ve arkadaşları, harekete geçecek. Orhanlara her şeyi anlatmak için adım atan Cenk, evlilik onayı için mücadele edecek. Anneler, bugün saat 17.00'da TRT1 ekranlarına gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.