Anneler 163. Bölüm Tek Parça İzle! 9 Haziran 2021 Acemi Anneler Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1’in sevilen dizisi Anneler, Cenk ile Hayat’ın evlenmeye karar verdiği yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkıyor. Kadınların giderek zorlaşan hayatı seyircisini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Anneler dizisi 163. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Anneler dizisi 162. bölümde neler yaşandı? İşte Anneler dizisi hakkındaki her şey…

TRT1’in günlük dizisi Anneler, yeni bölümüyle seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yakın arkadaş olan dört kadının yaşamlarını ekrana getiren Anneler dizisi, seyircisinin dikkatini üzerine çekmeye devam ediyor. Cenk ve Hayat’ın evliliğe adım attığı şu sıralar, Anneler dizisi izleyenlerini keyifli anlar bekliyor. Anneler, hafta içi her gün, saat 17.00'da TRT 1 ekranlarına geliyor.

Anneler Dizisi 162. Bölümde Neler Yaşandı?

Anneler dizisi seyircisinin karşısına en son 162.bölümü ile çıktı. İzleyicisine keyifli bir bölüm sunan Anneler, Hayat ile Cenk’in söz sahnesine tanıklık etti. Söze yetişmek için yola çıkan Tarık ve Orhan’ın dağ başında araçsız kaldığı bu bölümde ikili, söze yetişmek için her yolu denedi. Söze son anda nefes nefese yetişen Tarık ve Orhan, Aliye’nin Hayat’ı Cenk’e verdiğinden habersiz bir kez daha istemeye kalktı. Eğlenceli sahneler ortaya çıkaran ikili, seyirciyi bir hayli güldürdü.

Ecrin’i kaçıran Aysun, Beyza ile Murat’ın yıkılmasına neden oldu. Sultan çiçeklerin kendisini aldattığı sandığı eşi Osman’dan geldiğini düşünürken, karşılaştığı sürpriz herkesi şaşırttı. Sultan’ın neden boşanmak istediğini anlamaya çalışan oğlu Kemal, eşi Nil’i de alarak babası Osman’a gitmeye karar verdi. Tam otele yaklaşmışken Osman ile yanındaki kadını fark eden Nil, bebek tekme atmış gibi yaparak, Kemal’in babasını başka bir kadın ile görmesini engelledi. Ancak Osman’ın yanındaki kadının sevgilisi olmadığını henüz kimse öğrenemedi.

Anneler Dizisi 163. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Anneler dizisi yayınlanan 163.fragmanına göre; Beyza’nın hamile olduğu ortaya çıkacak. Cenk ve Hayat’ın evlilik hazırlıklarının başlanacağı bu bölümde, seyircisini keyifli anlar bekleyecek. Sultan, Osman’ın kendisini aldattığını düşünmeye devam ederken; Kemal, annesinin gözyaşlarını ödetmek için babasına hesap soracak. Melahat ile Rıza’nın gizli evlenmeye kalkması ise bu bölüme damga vuracak. Anneler, bugün saat 17.00’da yeni bölümüyle TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.