Maraşlı Dizisi 22. Bölüm Full İzle! 14 Haziran Maraşlı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV’nin yeni sezon dizilerinden olan Maraşlı, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Maraşlı dizisinde Mahur ile Maraşlı’nın aşkı bir kez daha sınava tabi tutulurken, Maraşlı’nın gerçek kimliği yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Maraşlı dizisi 21. bölümde neler yaşandı? Maraşlı dizisi 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

İlk bölümü ile 11 Ocak 2021 tarihinde seyirci karşısına çıkan Maraşlı, yeni bölümleri ile ATV ekranlarına gelmeye devam ediyor. Seyircisinin büyük bir ilgiyle takip ettiği Maraşlı dizisi, ATV ekranlarına TIMS&B Productions imzalı olarak geliyor. Yönetmenliğini Arda Sarıgün'ün yaptığı Maraşlı dizisinin, senaryosunu Ethem Özışık, Pelin Gülcan ve Ercan Uğur birlikte kaleme alıyor. Aksiyon, dram ve polisiye türündeki içeriğiyle seyircisinin karşısına çıkan Maraşlı dizisinin başrollerini performanslarıyla göz dolduran Burak Deniz ve Alina Boz paylaşıyor. Yeni bölümleri merakla beklenen ve seyircisine aşk ile intikam dolu bir hikaye sunan Maraşlı, her pazartesi saat 20.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Maraşlı Dizisi 21. Bölümde Neler Yaşandı?

Maraşlı dizisi izleyicisinin karşısına en son 21.bölümü ile çıktı. Maraşlı ve Savaş’ın adamları arasında büyük bir çatışmanın çıktığı bu bölümde; Mahur, Necati ile sığındıkları yerde Savcı Tolga ile görüşmeye karar verdi. Olay yerine gelen polisler ile birlikte gelen Savcı Tolga, Mahur’a yakın davranınca, Maraşlı’nın bu durumdan rahatsız olmasına neden oldu. Savcı Tolga ise, Maraşlı’yı, Mehmet İnce’yi sormak için sorguya aldı. Maraşlı’nın son bölümünde ortadan kaybolan Necati, Mahur’un telaşlanmasına neden oldu.

Necati’nin hala yaşaması Savaş’ı gererken, Maraşlı, ortadan kaybolan Necati’yi Hurdacı’nın elinden kurtarmak için harekete geçti. Planında başarılı olan Maraşlı Necati’yi kurtarsa da yaptığı bu hamle ile Hurdacı’yı iyice kızdırdı. Mehmet İnce ile ilgili bilgi almanın peşine düşen Savcı Tolga, Hilal’e ulaştı. Hilal gizli bilgileri paylaşamayacağını bildirse de Savcı Tolga bu bilgilere ulaşmak için üst makamlardan izin çıkarmayı başardı. Hilal, konuyla ilgili Maraşlı’yı uyarırken, Maraşlı gerçek kimliği ile ilgili gerilmeye başladı.

Maraşlı Dizisi 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Maraşlı dizisi, 22. bölümü ile bu akşam saat 20.00’da seyircisinin karşısına çıkacak. Mahur’a gerçek kimliğini açıklamaya karar veren Maraşlı, konuyla ilgili büyük bir adım atacak. Maraşlı’nın Mahur’a gerçek kimliğini açıklaması ise, çiftin arasına soğukluğun girmesine neden olacak. Savaş, Mehmet İnce’yi bulup getirirken, Hurdacı’nın Mehmet İnce’ye ne yapacağı merakla beklenilecek. Maraşlı, bugün saat 20.00’da yeni bölümü ile ATV ekranlarında olacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.