Cam Tavanlar Dizisi 2. Bölüm Full İzle! 16 Haziran Cam Tavanlar İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Aşk ve rekabeti kusursuz bir şekilde harmanlayan Cam Tavanlar dizisi, 2. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Show TV’nin çiçeği burnunda dizisi, ilk bölümünün ardından tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Seyircisine keyifli bir çarşamba akşamı vaat eden Cam Tavanlar dizisinin yeni bölüm fragmanı ise büyük bir ilgiyle bekleniyor. Cam Tavanlar dizisi 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cam Tavanlar dizisi 1. Bölümde neler yaşandı? İşte, detaylar…

Cam Tavanlar Dizisi 16 Haziran 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Sosyal farkındalık yaratacak konusuyla seyircisinin ekranına gelen Cam Tavanlar, reyting ibresini kendisine doğru çevirmeye başladı. Başrolleri Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın üstlenmesi ve kadınların iş hayatında gördüğü mobbingleri işlemesiyle sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına giren Cam Tavanlar dizisi, sunduğu aşk hikayesi ile de bir hayli beğenildi. İlk bölümünden ilgiyi üzerine toparlayan dizinin yönetmenliğini Fehmi Öztürk, senaristliğini ise Meriç Acemi üstlendi.

Cam Tavanlar Dizisi 1. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına ilk kez çıkan Cam Tavanlar dizisinin 1. bölümünde; iş hayatında kadınların merdivenleri tek tek tırmandığı, erkeklerin ise asansörle dümdüz yukarı çıktığı bir dünya ekranlara getirildi. Bu dünyanın tam ortasında, azimli, çalışkan, güçlü bir kadın olan Leyla, dişiyle tırnağıyla kurduğu restoran zincirinin CEO’su olarak seyirciye tanıtıldı.

Erkekler dünyasında bir kadın olarak varlığını korumaya çalışan Leyla, restoranda ansızın patlak veren bir yangının sonuçlarıyla mücadele etmeye başlasa da işlerin pek istediği gibi gitmeyeceğini kısa sürede fark etti. Şirketin üst yönetimi tarafından yeni atanan CEO Cem, Leyla’nın rakibi haline geldi. İkili arasındaki eski ve tutkulu yakınlaşma da işlerin iyice karışmasına neden oldu. Aşk, intikam ve rekabet dolu bu yarışın kazananın kim olacağı ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

Cam Tavanlar Dizisi 2.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına 2.bölümü ile çıkacak olan Cam Tavanlar dizisi, yine aşk ve rekabet dolu sahneleri ekranlara getirecek. Cam Tavanlar dizisinin 2.bölüm fragmanına göre; Leyla ve Cem arasında başlayan yarışın ilk durağı bir köy olacak. Restorana şef bulmak için yarışan ikiliden kazanan isim ise merakla beklenecek. Cam Tavanlar, bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.