Dünyanın En Yaşlı Süper Modeli Carmen Dell'Orefice, 92 Yaşında da Göz Kamaştırıyor! İşte O Fotoğrafları...

Dünyanın En Yaşlı Süper Modeli Carmen Dell'Orefice, 92 Yaşında da Göz Kamaştırıyor! İşte O Fotoğrafları...
92 yaşındaki süper model Carmen Dell'Orefice, modellik kariyerinde 70 yılı geride bıraktı. İlk kez 15 yaşında dergi kapağında yer alan Dell'Orefice, Cecil Beaton, Richard Avedon gibi dünyaca ünlü fotoğrafçılarla çalıştı.

Carmen Dell'Orefice, dünyanın en yaşlı süper modeli olarak modellik dünyasında bir efsane. Şu anda 92 yaşında olan Dell'Orefice, 70 yıldır süregelen kariyeriyle, modellik sektöründe adeta zamanı durdurmuş gibi. İlk defa henüz 15 yaşındayken bir dergi kapağına çıkan Dell'Orefice, o günden bu yana Cecil Beaton, Richard Avedon ve Irving gibi efsanevi fotoğrafçılarla çalışma fırsatı buldu.

Ekran görüntüsü 2024-04-27 111022

Yaşlanmayı zarif bir şekilde kabullenerek, estetik operasyonlar ve sağlıklı yaşam tarzıyla genç kalmanın sırlarını koruyan Dell'Orefice, silikon enjeksiyonları gibi bazı yöntemleri kullanarak genç görünümünü sürdürdüğünü açıklamıştı. Ancak, bu sırların yanı sıra henüz paylaşılmamış püf noktaları da olduğunu belirtiyor.

Ekran görüntüsü 2024-04-27 111002

Sosyal medyada genç ve zarif görünümüyle hayranlık uyandıran Dell'Orefice'a, "Durun. 92 yaşında ve hala gençlik çeşmesine dalmış gibi taze mi görünüyor?", "Asla yaşlanmamasının sırrı nedir?" gibi yorumlar yağıyor. Dell'Orefice, bu yorumlara gülümseyerek karşılık veriyor ve yaş ayrımcılığına karşı mücadelesini sürdürüyor. Onun yaşlanma sürecine meydan okuyan duruşu, birçok eski stil ikonuna ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.