Survivor 2021 Tek Parça İzle! 22 Haziran Salı Survivor Yeni Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Ekranlarda fırtına estiren program Survivor Türkiye 2021, final yarışına sayılı günler kala seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. İstanbul’daki şampiyonluğa kestirmeden ulaşmak isteyen yarışmacılar, bu defa Dominik Cumhuriyeti’nden çıkış biletini almak için yarışıyor. Survivor Türkiye 21 Haziran tanıtımı yayınlandı mı, adaya veda eden isim kim olacak? Survivor Türkiye 22 Haziran’da neler oldu, dokunulmazlık ödülü oyununu kim kazandı? eleme adayı kim oldu? İşte tüm detaylar…

Survivor 2021, 21 Haziran 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Türkiye’nin en çok konuşulan yarışmalarından biri olan Survivor Türkiye 2021, seyircisinin nefeslerini tutturmaya devam ediyor. Dominik Cumhuriyeti’nde tersine dönen işler sonucunda yarışmacılar bu defa adadan çıkış bileti almak için yarışıyor. İstanbul’da düzenlenecek olan şampiyonluk yarışına kestirmeden gitmek isteyen yarışmacılar, parkurda akıl almaz bir performans sergiliyor. Haftanın 6 günü TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor Türkiye 2021, dokunulmazlık yarışları ve final geri sayımı ile giderek daha heyecanlı hale geliyor.

Survivor Türkiye 21 Haziran’da Neler Oldu, Dokunulmazlık Ödülü Oyununu Kim Kazandı? Eleme Adayı Kim Oldu?

Seyircisinin karşısına en son 21 Haziran 2021 tarihinde çıkan Survivor Türkiye 2021, yarı final öncesi son elemesinin üçüncü adayını belirledi. Zorlu bir parkurda dokunulmazlık yarışı için kıran kırana bir mücadele sergileyen yarışmacılardan bir ismin kazanması, eleme konseyine geçilmesini sağladı. Konsey de yüzleşen yarışmacılar, potaya giren isme bir hayli şaşırdı.

Tüm rakiplerini parkurda egale etmeyi başaran Ayşe, Survivor Türkiye 2021’in yarı final öncesindeki son dokunulmazlığını aldı. Konseyde strateji uygulayacağını belirten Ayşe, Poyraz’ın dişli bir rakip olduğunu bu nedenle Berkay’ı eleme potasına sokmak istediğini söyledi. Böylelikle yarı final öncesi son elemesini yapacak olan Survivor Türkiye 2021’de eleme konseyinin adı; Ayşe, Poyraz ve Berkay oldu.

Survivor Türkiye 22 Haziran Tanıtımı Yayınlandı Mı, Adaya Veda Eden İsim Kim Olacak?

Seyircisinin karşısına 22 Haziran 2021 Salı günü de çıkacak olan Survivor Türkiye 2021, yine nefes kesen bir parkur yarışını ekranlara taşıyacak. Artık finale adını yazdırmak için yarışan yarışmacılardan biri daha Survivor Türkiye 2021 şampiyonluğuna veda edecek. Survivor Türkiye 2021, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.