Şef Akademi Full İzle! 29 Haziran 2021 Şef Akademi 3. Bölüm Canlı İzle! Şef Akademi Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Seyircisinin karşısına asıl yarışı ile çıkmaya başlayan Şef Akademi yarışmasında, elemelerin ardından rekabet giderek üst safhaya çıkıyor. Birbirinden lezzetli tabakların çıktığı Şef Akademi programına her hafta bir kişi veda ediyor. Şef Akademi 3.bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Şef Akademi 2. bölümde neler oldu? İşte, Şef Akademi yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Ünlü sunucu Öykü Serter’in sunumu ile ekranlarda fırtınalar estiren Şef Akademi programında yarış yavaş yavaş kızışmaya başladı. İlk elemesi ile ekranlara gelen Şef Akademi programının jüri üyeliklerini üstlenen Şef Ali Ronay, gezgin ve gurme Ayhan Sicimoğlu ile Şef Arda Türkmen o ismi eledi. Yarışmanın ilk 15’ine ilk haftadan veda eden isim ise Şef Akademi hayranlarını da şaşkına çevirdi.

Şef Akademi 2. Bölümde Neler Oldu?

Seyircisinin karşısına en son 27 Haziran 2021 Pazar günü çıkan Şef Akademi, dört bölümlük elemeler serisinin ardından 2. bölümü ile ekranlara geldi. Şef Akademi yarışmasının son bölümünde; asıl yarışmacılar ve yarışacakları takımlar da belli oldu. Buna göre, Şef Akademi Yeşil Takım yarışmacıları, Dilan Çelik, Murat Giresun, Emrah olurken; Şef Akademi Mavi Takım yarışmacıları, Yağız Şenol, Ruşa Durmaz ve Elif olarak belirlendi. Şef Akademi Mor Takım yarışmacıları içerisinde yer alan isimler ise Antonio Stokes, Arzu Gasimova ve Çağlar şeklindeydi.

Beş takımdan oluşan Şef Akademi yarışmasında Kırmızı Takım yarışmacıları; Furkan Güçtekin, Ayten Yıldız ve Berat olarak belirlenirken; Şef Akademi Turuncu Takım yarışmacıları Muhammet Ermiş ve Tolga Bozok oldu. Yayınlanan son bölümünde ilk elemesini gerçekleştiren Şef Akademi yarışmasında eleme potasına Çağlar, Dilan ve Furkan girdi. Elenmekten son anda kurtulan Çağlar, potadan çıkmayı başardı. Elenmemek için yarışan Dilan ve Furkan ikilisinden Şef Akademi’ye ilk haftadan veda eden isim Furkan oldu.

Şef Akademi 3.Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına asıl yarışı ile çıkmaya başlayan Şef Akademi, 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü üçüncü bölümü ile seyirci karşısında olacak. Önce takım halinde yarışacak olan yarışmacılar, ardından elenmemek için bireysel ter dökecek. Şef Akademi bu cumartesi saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.