Kahraman Babam 5. Bölüm Full İzle! 5 Temmuz Kahraman Babam Tek Parça Youtube İzle!

Taze yayın hayatına rağmen büyük bir ilgi ile karşılaşan Kahraman Babam dizisi seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Uğur ve kızı Ömrüm’ün yaşadığı zorlukları ekrana getiren Kahraman Babam, bu akşam yeni bölümü ile seyircisi ile buluşuyor. Kahraman Babam dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kahraman Babam dizisi 4. bölümde neler yaşandı? İşte, detaylar…

Show TV ekranlarının çiçeği burnunda dizisi olan Kahraman Babam, seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. İtfaiye çavuşu Uğur’un dram dolu öyküsünü ekranlara getiren Kahraman Babam dizisi, giderek daha çok takip ediliyor hale geliyor. Karısını çıkan yangında kaybeden Uğur’un şimdiki sınavı ise kızı Ömrüm’ün velayetini yargı önünde kazanabilmek oluyor. Kahraman Babam, her pazartesi saat 20.00’da Show TV ekranlarından yayınlanıyor.

Kahraman Babam Dizisi 4. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 4.bölümü ile çıkan Kahraman Babam dizisi, izleyenlerine nefeslerini tutturmayı bir kez daha başardı. Kahraman Babam dizisi 4.bölümünde; Uğur, karısının ölümünü araştırmaya devam etti. Tufan’ın Yonca’nın gözünün önünde ölmesi Uğur ile Yonca arasında yeni bir sorun doğurdu. Uğur’a hesap sormak için harekete geçen Yonca’ya karşın, Uğur kendini savunmak için çabaladı.

Arayı biraz daha düzeltmeye başlayan Cem ve Uğur, Zehra’nın hiç hoşuna gitmeyecek bir şey yaptı. Ömrüm’ün okul etkinliğine Cem’in katılması gerekirken, Uğur gitmeye karar verdi. Bunu duyan Zehra öfkeden çılgına dönerken, Ömrüm ile Uğur’u tamamen koparacak yeni bir plan hazırlamaya karar verdi. Öte yandan İlker ve Furkan arasında kalan Menekşe, bir de annesinin baskısıyla karşılaşınca ne yapacağını bilemez hale döndü.

Kahraman Babam Dizisi 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seyircisinin karşısına bu akşam 5. bölümü ile çıkmaya hazırlanan Kahraman Babam dizisi, yine nefes kesen sahnelerini izleyenleri ile buluşturacak. Kahraman Babam dizisi 5. bölüm fragmanına göre; Ömrüm’ü kaçırdığı düşünülen Uğur, Zehra’nın şikayeti üzerine polis karakoluna alınacak. Savcılık Ömrüm’ün ifadesine başvurmak isteyecekken, Zehra Ömrüm’ü manipüle etmek için uğraşacak. Ömrüm’ün ne karar vereceğinin sabırsızlıkla bekleneceği Kahraman Babam dizisi bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.