Cam Tavanlar Dizisi 5. Bölüm Full İzle! 7 Temmuz Cam Tavanlar İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Seyircisi ile ısınma turlarını tamamlayan Cam Tavanlar dizisi, adeta sosyal medyanın en çok konuştuğu dizi haline geliyor. Yeni bölümü ile bu akşam seyirci karşısına çıkacak olan Cam Tavanlar, Leyla ile Cem aşkını iyice alevlendiriyor. Peki, Cam Tavanlar dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cam Tavanlar dizisi 4. bölümde neler yaşandı? İşte, konuyla ilgili tüm detaylar…

Başrollerini Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın paylaştığı Cam Tavanlar dizisi, Show TV ekranlarındaki yayın macerasına devam ediyor. Hikayesinin çekiciliği ve yürekleri ısıtan bir aşk ile seyirci karşısına çıkan Cam Tavanlar, izleyenlerini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Son bölümü ile sosyal medyanın en çok konuşulan dizisi haline gelen Cam Tavanlar, her çarşamba saat 20.00’da Show TV ekranlarına geliyor.

Cam Tavanlar Dizisi 5. Bölüm Full İzle!

Cam Tavanlar Dizisi 4. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranların yeni fenomeni haline gelen Cam Tavanlar dizisi seyircisinin karşısına en son 4. bölümü ile çıktı. Cam Tavanlar dizisinin 4. bölümünde; restoranının giderlerini karşılamamaya başlayan Leyla, Cem’in o teklifi üzerine Asude ile birleşme kararı aldı. Asude ile birleşme çalışmaları esnasında sık sık bir araya gelen ikili aralarındaki elektriğin farkına varır hale geldi. Hazırlıklar esnasında Leyla ile Cem’in buzhane içerisinde kilitli kalması ise birçok bilinmezin itiraf edilmesine neden oldu. Rakip ikili giderek birbirine yaklaşırken, Leyla’nın buzhanede geçirdiği baygınlık, Cem’i harekete geçirdi. Leyla’yı camı kırarak kurtaran Cem, resmen Leyla’nın kahramanı oldu.

Cam Tavanlar Dizisi 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yaz sezonun eğlenceli dizilerinden biri olan Cam Tavanlar, bu akşam 5. bölümü ile seyirci karşısında olacak. Cam Tavanlar dizisinin 5. bölüm fragmanına göre; Leyla, kendisine aşık olan Şef İskender ve rakibi Cem arasında kalacak. Kendisini bu konuda sorgulamaya başlayan Leyla’ya çevresinden de destek gelecek. Leyla ve ekibi Cem’i güvenilmez bulacakken, İskender’in koşulsuz sevgisi öne çıkacak. Öte yandan Cem ile Leyla arasında yaşanan romantik dans, İskender’in gelişi ile yarıda kalınca; Cem, Leyla’nın sağlıklı bir karar verebilmesi için geri çekilecek. Ancak, İskender bu süre zarfında hiç mi hiç boş durmayacak. Leyla’nın kime seçeceğinin merakla bekleneceği Cam Tavanlar dizisinin yeni bölümü, bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.