Aşkın Tarifi 9. Bölüm Full İzle! 9 Ağustos Aşkın Tarifi İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D’nin yaz dizisi Aşkın Tarifi, her bölümü ile daha çok konuşulur hale geliyor. Fırat ile Naz arasındaki yakınlaşma giderek artarken; Taylan’ın oyun dışı kalmaya hiç niyeti olmadığı şimdiden anlaşılıyor. Seyircisinin büyük bir ilgiyle beklediği Aşkın Tarifi 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşkın Tarifi dizisi 8. bölümde neler yaşandı? İşte, Aşkın Tarifi dizisindeki tüm detaylar…

Kanal D’nin romantik dizisi Aşkın Tarifi, hız kesmeden seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Her pazartesi yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan Aşkın Tarifi dizisinde yaşanan düğün faciası bu kez Naz ile Fırat’ın arasını açıyor. Peki, Aşkın Tarifi 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşkın Tarifi dizisi 8. bölümde neler yaşandı? İşte, Aşkın Tarifi dizisindeki tüm detaylar…

Kanal D ekranlarından yazın sıcak günlerine merhaba demiş olan keyifli dizi Aşkım Tarifi, haziran ayında başladığı ekran yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. Öte yandan Fırat’ın bir inat çıktığı yolda Naz’a aşık olmasını konu alan Aşkın Tarifi dizisi hayran kitlesini romantik sahneleriyle her geçen gün artırıyor. Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün paylaştığı Aşkın Tarifi, her pazartesi saat 20.00’da seyirci karşısına çıkıyor. 

Aşkın Tarifi Dizisi 8. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 8. bölümü ile gelen Aşkın Tarifi dizisinde kartlar nihayet açık bir şekilde oynanmaya başladı. Aşkın Tarifi dizisinin 8. bölümünde; yaşanan onca olaydan sonra Naz’a karşı hissettiklerinden emin olan Fırat, Naz’ı ikna etmek için çabalarken; Naz da Fırat ile Taylan arasındaki durumunu sorgulamaya karar verdi. Sıkışıp kaldığı aşk ve mantık arasında sürekli gelip giden Naz, seçimini kimden yana yapacağını bulmak da zorlanmaya başladı. Öte yandan Taylan’ın Naz ile Fırat’a kurmaya devam ettiği tuzaklar akıl almaz bir şekilde devam ederken, Asuman’ın yeniden Fırat’ın hayatına girme çabaları arttı. Bu da ikilinin arasını açmaya çalışan Taylan’ın Asuman’ın hamleleri sayesinde daha da güçlenmesine neden oldu.

Aşkın Tarifi Dizisi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara 9. bölümü ile gelmeye hazırlanan Aşkın Tarifi dizisinde bu kez arası açılan Naz ile Taylan değil, Naz ile Fırat oluyor. Aşkın Tarifi dizisinin yayınlanan 9. bölüm fragmanlarına göre; yaşanan düğün fiyaskosunu unutmaktan çok uzak olan Naz, Fırat’ın yüzünü görmemek için elinden geleni yapıyor. Aynı inat Fırat’ta da devam ederken, Taylan’ın son sürat devam eden kışkırtmaları ikili arasının giderek daha da açılmasına neden oluyor. Aşkın Tarifi bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.