Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 1 Eylül 2021 Full İzle! Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 748. Bölüm Günün Birincisi ve Puan Durumu ne Oldu? Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 663. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Ekranların en çok izlenen programlarından biri haline gelen Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta, hız kesmeden seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ekranlara ısınmaya başlayan Demet Akalın, yarışmacıların yemeklerini tadarken de formata alıştığını kanıtlıyor. Peki, Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta 31 Ağustos kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı? Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta 1 Eylül günün birincisi belli oldu mu? İşte, konuyla ilgili tüm merak edilenler...

Kanal D ekranlarının iddialı gündüz kuşağı programlarından biri olan Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta, seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Her hafta 4 gelin ve kaynanasını yarıştıran Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışması, gün birincisine 1 adet çeyrek altın, hafta birincisine ise, 5 adet altın bilezik veriyor. Demet Akalın’ın keyifli sunumuyla yeni sezonunu açan Gelinim Mutfakta yarışması, hafta içi her gün saat 13.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanıyor. 

Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 31 Ağustos Kim Birinci Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Ekranlara en son 747.bölümü ile gelen Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta programı, 31 Ağustos 2021 tarihinde seyirci karşısına çıktı. Haftanın ikinci gün yarışında gelinlerine Bademli İmam Bayıldı yemeği yaptıran Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışmasında ilk puanları ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın verdi. Gelinlerin yemeklerini tek tek ve isimsiz bir şekilde tadan Demet Akalın, tadımın sonunda; Yağnur’a 1, Zeynep’e 3, Aslıhan’a 4, Yaren’e ise 5 puan verdi. Ardından tadıma geçen kaynanalar, sırayla puanlarını verirken, günün sonunda çeyrek altını alan gelin belli oldu. 31 Ağustos 2021 tarihli Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta programının 747. bölümünde çeyrek altını alan isim, Yağnur oldu.

Demet Akalın İle Gelinim Mutfakta 1 Eylül Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Eylül ayının başında yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışması, 748. bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın üçüncü gün yarışı ile seyirci karşısına çıkacak olan Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler, en yüksek puanı alarak hem gün birinciliğine hem de hafta birinciliğine ulaşmak için yarışacak. Yeni bölümleri merakla beklenen Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta yarışması, bugün saat 13.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.