Seksenler 503. Bölüm Full İzle! 2 Eylül 2021 Seksenler Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekran yolculuğuna yaza özel sezonu ile devam eden Seksenler dizisi, bu hafta çok konuşulacak bir bölüm ile ekranlara geliyor. Keyifli bir akşamı vaat eden Seksenler dizisi, sıcak aile ve mahalle ilişkileri ile bir kez daha seyircisinin içini ısıtacağa benziyor. Seksenler dizisi 503. bölüm fragmanı ve Canlı yayın izleme linki....

Ekran yolculuğuna yaza özel sezonu ile devam eden Seksenler dizisi, bu hafta çok konuşulacak bir bölüm ile ekranlara geliyor. Keyifli bir akşamı vaat eden Seksenler dizisi, sıcak aile ve mahalle ilişkileri ile bir kez daha seyircisinin içini ısıtacağa benziyor. Peki, Seksenler dizisi 502. bölümde neler yaşandı? Seksenler dizisi 503. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

TRT1 ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Seksenler dizisi, 500. bölümünü devirmiş bulunuyor. 24 Ocak 2012 tarihinden bu yana TRT1 ekranlarındaki yerini alan Seksenler dizisi, eğlenceli konusu ve usta oyuncu performansları ile bir hayli takip ediliyor. Nostalji türünde hikayesi ve Mint Prodüksiyon imzası ile TRT1 ekranlarına gelen Seksenler dizisi, 80 döneminin gündelik yaşantısını konu alıyor. Toplumsal ve sosyolojik olaylara da sıklıkla değinen Seksenler dizisi, seyircisine sunduğu sıcak mahalle havasıyla da çok beğeniliyor. Haftanın iki günü seyircisi ile buluşan Seksenler dizisi, pazartesi ve perşembe saat 20.00’da ekranlara geliyor.  

Seksenler Dizisi 502. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son yaz sezonun 11. bölümü ile tüm sezonlarının ise 502. bölümü ile gelen Seksenler dizisi, seyircisine yine keyifli bir akşam yaşattı. Sami’nin yaşadığı psikolojik sorunu ciddiye almayan mahalleli onunla alay etmeye başlarken, Ahmet ve Gülden durumu ciddiye alarak Sami’yi bir psikoloğa götürmeye karar verdi; elbette mahalledekilerden habersiz olarak bunu gerçekleştirdiler. Hakkı Hoca’nın fazla disiplini Efe’yi çileden çıkarırken; Çağatay’ın hafif bir rahatsızlık geçirmesi annesi Rukiye ve karısı Amelie’yi karşı karşıya getirdi. Gördüğü ilgiden bir hayli memnun olan Çağatay iyileştiğini ev halkından saklarken, gelin kaynana kavga etmek için her fırsatı değerlendirdi.

Seksenler Dizisi 503. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu hafta yaz sezonun 12. bölümü ile tüm sezonlarının ise 503. bölümü ile ekranlara gelecek olan Seksenler dizisi, seyircisine yine keyifli bir akşam yaşatacak. Seksenler dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanına göre; Çağatay’ın Amelie’nın her istediğini yapması, Ahmet’in ise Gülden’in her istediğine hayır demesi aile içerisinde yeni bir krize yol açacak. Abi kardeş birbirlerini gazlarken, eltiler de birbirlerini doldurmaya başlayacak. Seksenler, bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında olacak. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.