Yalancılar Ve Mumları Dizisi 1. Bölüm Full İzle! 30 Eylül 2021 Yalancılar Ve Mumları Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sezona yenice merhaba diyecek olan Yalancılar ve Mumları, yayınlanan birinci bölüm fragmanları ile televizyon izleyicisinin seyircisinin tüm dikkatini üzerine çekmeyi başarıyor. Sizde bu ilginç yapıma ait son bölüm fragmanı ve canlı izleme linki haberimizde...

Yalancılar Ve Mumları Dizisi 1. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Sezona yenice merhaba diyecek olan Yalancılar ve Mumları, yayınlanan birinci bölüm fragmanları ile televizyon izleyicisinin seyircisinin tüm dikkatini üzerine çekmeyi başarıyor. Bu akşam ilk bölümü ile FOX TV ekranlarına gelecek olan Yalancılar ve Mumları dizisi, saat 20.00’da start alıyor. Peki, Yalancılar ve Mumları 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalancılar ve Mumları 1. bölümde neler olacak? İşte, detaylar…

Sezona FOX TV ekranlarından girmeye hazırlanan Yalancılar ve Mumları dizisi, Med Yapım imzası ile 30 Eylül 2021 Perşembe gününden itibaren seyircisi ile buluşuyor.  Yönetmenliğini Koray Kerimoğlu'nun yaptığı Yalancılar ve Mumları dizisinin senaryosu Nermin Yıldırım kaleme alıyor. Gizem dolu hikayesiyle şimdiden seyircisini meraklandıran Yalancılar ve Mumları, İngiliz yapımı Mistresses dizisinden uyarlanarak seyircisi ile buluşuyor. Kadrosunda; Elçin Sangu (Meliha), Ceren Moray (Elif), Şafak Pakdemir (Şebnem), Burcu Gölgedar (Leyla), Feyyaz Duman (Yakup), İsmail Demirci (Engin), İlker Kızmaz (Hasan) ve Melike Güner (Şerife) gibi isimlerin yer aldığı Yalancılar ve Mumları, her perşembe saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkmak için geri sayıma başlıyor.

Yalancılar ve Mumları 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranların yeni ve iddialı yapımlarından biri olan Yalancılar ve Mumları, bugün itibariyle seyircisinin hayatındaki yerini almaya başlıyor. Meliha, Elif, Şebnem ve Leyla adlı dört arkadaşın aşk hayatları, ilişkileri, sırları, yalanları ve arkadaşlık ilişkilerini anlatacak olan Yalancılar ve Mumları dizisi, gizemli bir konuyu ele alıyor. İlk bölümü ile ilgili pek çok teaser ve fragman yayınlayan Yalancılar ve Mumları dizisi, Elif’in Yakup ve bakıcı Şerife ile tanıştıktan sonra tepetaklak olan hayatını seyirci karşısına çıkarıyor.

Yalancılar ve Mumları 1. Bölümde Neler Olacak?

Ekranlara bu akşam merhaba demeye hazırlanan Yalancılar ve Mumları seyircisinin kantarına ilk kez çıkacak. Yalancılar ve Mumları dizisinin yayınlanan 1.bölüm fragmanına göre; bir suça karışması beklenen dört arkadaş, sırlarını saklamak için birbirlerine daha da yaklaşacak. Çocuğunun okul arkadaşının babası Yakup ile yakınlaşmaya başlayacak olan Elif, kızı Kumru’nun ortadan kaybolması ile yıkılacak. Elif, bir yandan kızı Kumru’yu arayacakken; bir yandan da eşi Engin’den gelen sessiz telefonlar ile irkilmeye başlayacak. Gizemlerle dolu bir bölüm ile seyircisi karşısına çıkacak olan Yalancılar ve Mumları dizisi, bu akşam ilk bölümü ile saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.