Müge Anlı 4 Ekim 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 4 Ekim 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 4 Ekim 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 4 Ekim 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 4 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların reyting canavarı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün itibariyle yeni bir haftaya merhaba diyor. Özkan çifti ve Şen Kardeşler cinayetini ele almaya devam edecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, saat 10.00’da canlı yayınına başlıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 4 Ekim gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 1 Ekim’de neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

ATV’nin 2008 yılından bu yana ekranlara getirdiği Müge Anlı ile Tatlı Sert, şüpheli kayıp ve ölümlerin peşine düşmeye devam ediyor. Yeni gününde bir süredir ele aldığı Özkan çifti ve Şen Kardeşler cinayetini konuşacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10.00’da seyircisinin karşısına çıkmaya başlıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 24 Eylül’de Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 24 Eylül 2021 Cuma günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, Hasan ve Şenay Özkan çiftinin cinayetini ele almaya devam etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; Hasan Özkan’ın ölümünden kısa bir süre önce kendisi ile tartıştığı iddia edilen yeğen Engin Bey stüdyodaydı. Konuyla ilgili iddialara yanıt veren Engin Bey, herhangi bir tartışmanın yaşanmadığını ve kardeşi Sezgin neden bu konuda ısrarla tartışma yaşandı dediğini anlamadığını söyledi. Olay günü Sezgin’in yanlarında olmadığını belirten Engin, dayısının imzayı atmaması üzerine oradan ayrıldığını iddia etti. Öte yandan cinayet iddialarının odağındaki bir diğer isim Kubilay Bey, zeytinden 5’i 5 geçe gibi döndüğünü ve döndükten sonra Hasan ile Şenay çiftini gergin gördüğünü söyledi. Bunun üzerine programda bulunan aile yakınları, kış ayında 5’e kadar zeytin toplanamayacağına, Kubilay Bey’in şüphelerinin hala şaibeli olduğuna dikkat çekti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 4 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Yeni haftasına merhaba demek için geri sayıma başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkacak. 4 Ekim 2021 Pazartesi günü, geçmişte ele aldığı bir cinayet dosyasında yaşanan gelişmeler ile ilgili seyircisini bilgilendirecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.