O Ses Türkiye 16 Ekim 2021 Full Canlı İzle! O Ses Türkiye Yeni Sezon 3. Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Dünyanın birçok ülkesinde The Voice adı ile yayınlanan iddialı yarışma O Ses Türkiye ismi ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya kaldığı yerden devam ediyor. Bu yıl 10.sezonu ile TV8 ekranlarına gelecek olan O Ses Türkiye son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde..

O Ses Türkiye 3. Bölüm 16 Ekim 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların özlediği yarışma programlarından biri olan O Ses Türkiye, 2021 sezonu ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Her cumartesi saat 20.00’da TV8 ekranlarından yayınlanan O Ses Türkiye 2021 yarışması, Türkiye’nin en iddialı sesleri arasından seçim yapmaya başlıyor. Peki, O Ses Türkiye yarışması 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? O Ses Türkiye 2. bölümünde neler oldu? İşte, O Ses Türkiye yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Türkiye’de on sezondur yayınlanmaya devam eden O Ses Türkiye yarışması, dünyaca ünlü The Voice yarışmasından uyarlanarak, seyircisinin karşısına çıkarılıyor. Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği O Ses Türkiye yarışması, bu sene 2021 sezonu ile ekranlara geliyor. Öte yandan jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Oğuzhan Koç, Beyazıt Öztürk ve Murat Dalkılıç gibi birbirinden iddialı isimlerin üstlendiği O Ses Türkiye 2021 yarışması, her cumartesi saat 20.00’da TV8 ekranlarından yayınlanıyor.

O Ses Türkiye 2. Bölümünde Neler Oldu?

İki haftadır TV8 ekranlarındaki yerini alan O Ses Türkiye 2021 yarışması, geçtiğimiz cumartesi 2. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. O Ses Türkiye 2021 yarışmasının son bölümünde, yarışmanın ilk etabı olan kör seçmeler yapılmaya devam etti. Oğuzhan Koç, Ebru Gündeş ve Beyazıt Öztürk beğendikleri bir isme karşı birlik olarak Murat Boz’u devreden çıkartmak isteyince O Ses Türkiye 2021 yarışmasında işler bir hayli eğlenceli hale geldi. Seyircisine hem müzik dolu bir akşam hem de keyifli anlar yaşatan O Ses Türkiye 2021 yarışmasının bazı isimleri ise, stüdyoda büyük bir ilgi ile karşılandı. Öte yandan O Ses Türkiye 2021 yarışması bu haftaki seçmelerini; İstanbul, Gaziantep, Antalya, İzmir ve Ankara’da yapacağını ilgilileri için duyurdu.

O Ses Türkiye Yarışması 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu hafta TV8 ekranlarına yeni bölümü ile gelecek olan O Ses Türkiye 2021 yarışması, 3. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. O Ses Türkiye 2021 yarışmasının yeni bölümünde; Beyazıt Öztürk, seyirciye bir hayli eğlenceli anlar yaşatacak. İddialı sesler kendisine dönen dört jüri üyesi arasından seçim yapmakta zorlanacakken; herkesi etkileyecek olan o bir ses için jüri üyeleri birbirleri ile yarışacak. Acun Ilıcalı’nın jüri üyelerine bir sürpriz yapacağı O Ses Türkiye 2021 yarışması, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.