Yalancılar Ve Mumları Dizisi 5. Bölüm Full İzle! 31 Ekim 2021 Yalancılar Ve Mumları Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni fenomeni Yalancı dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Gizem dolu hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkan Yalancı dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde...

 Yalancılar ve Mumları 4. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezona iddialı bir giriş yapan Yalancılar ve Mumları dizisi, reytinglerin kurbanı oluyor. Bu hafta gizemli hikayesine alelacele bir nokta koyacak olan Yalancılar ve Mumları dizisi, final bölümü ile saat 20.00’da FOX TV ekranlarına geliyor. Peki, Yalancılar ve Mumları 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalancılar ve Mumları 4. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Med Yapım imzası ile FOX TV ekranlarından yeni sezona iddialı bir giriş yapan Yalancılar ve Mumları dizisi, bu iddiasını koruyamıyor ve reytinglerin kurbanı oldu. Bir İngiliz yapımı olan Mistresses dizisinden senaryoya uyarlanarak, seyircisinin karşısına çıkarılan Yalancılar ve Mumları dizisi; Elçin Sangu (Meliha), Ceren Moray (Elif), Şafak Pakdemir (Şebnem), Burcu Gölgedar (Leyla), Feyyaz Duman (Yakup), İsmail Demirci (Engin), İlker Kızmaz (Hasan) ve Melike Güner (Şerife) gibi birbirinden iddialı isimler ile seyircisinin karşısına çıkıyordu. Buna rağmen reytinglerde diğer yapımlara yenik düşen Yalancılar ve Mumları dizisi, bu pazar saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisine veda etme kararı aldı.

Yalancılar ve Mumları 4. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara en son 24 Ekim 2021 Pazar günü gelen Yalancılar ve Mumları dizisi, 4. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Yalancılar ve Mumları dizisinin son bölümünde; Gülcan’ın, Engin’in fotoğrafına baba demesi Elif’in şüphelerini iyice artırmaya başladı. Bulduğu bir fotoğraf ile gerçekleri yavaş yavaş anlamaya başlayan Elif, Şerife ile yüzleşmek istedi. Bu esnada aniden bayılan Sumru, Elif’i bir hayli korkuturken, yüzleşmesinin de yarım kalmasına neden oldu. Öte yandan Fuat, babasını kurtardıktan sonra Ceyda, Fuat’a eskiye göre daha iyi davranmaya başlarken; Meliha, Metin’e her şeyi anlatmaya karar verdi. Şebnem ise, Hasan’ın kendisini aldatmasının ardından onu affetmeme kararı aldı.

Yalancılar ve Mumları 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta final bölümü il gelecek olan Yalancılar ve Mumları dizisi, 5. bölümü ile seyircisine veda edecek. Yalancılar ve Mumları dizisi yayınlanan final bölümü fragmanına göre; Sumru’nun kanında bulunan ilaç Elif’e kurulan tuzağı gözler önüne sermeye başlayacak. Yakup, sigortacı olduğunu Elif’e itiraf edecekken; Şerife ile Engin’in peşine düşeceğini Elif’e söyleyecek. Engin ise, paranın peşinde olduğunu nihayet belli edecek. Yalancılar ve Mumları dizisi, bu akşam saat 20.00’da final bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.