Kalp Yarası dizisi 18. Bölüm Full İzle! 1 Kasım Kalp Yarası Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kalp Yarası 18’nci bölüm izle, Kalp Yarası 18’nci bölüm fragmanı izle internet ortamında en çok aratılan konu haline geldi. Yayınlandığı ilk andan beri ekranlarının büyük bir heyecanla takip edilen Kalp Yarası dizisi yeni bölüm ile ilgili merak edilen tüm detayları derledik. İşte, merak edilenler…

KALP YARASI 18. Bölüm Full İZLE

ATV ekranlarının en fenomen dizisi Kalp Yarası 1 Kasım akşamı 18. bölümü ile yer alacak. Açıklı öyküsü ile tüm dizi severleri ilk bölümünden son bölümüne kadar ekran başına kilitlemeyi başaran en iddialı yapımlardan Kalp Yarası bu hafta yeni bölümü ile sevenlerinin karşısında yer alacak. Yayınlanan her bölümü ile sevenlerini mest etmeyi başaran başarılı yapım Kalp Yarası yeni bölümü ile tüm dizi severleri ekran başında hoş anlar geçirmesini sağlayacak. Gün içerisinde büyük bir heyecanla beklenen Kalp Yarası 18’nci bölüm izle, Kalp Yarası 18’nci bölüm fragmanı izle internet ortamında en çok aratılan konu haline geldi. Yayınlandığı ilk andan beri ekranlarının büyük bir heyecanla takip edilen Kalp Yarası dizisi yeni bölüm ile ilgili merak edilen tüm detayları derledik. İşte, merak edilenler…

ATV ekranlarının en sevilen dizilerinden bir tanesi olmaya devam eden Kalp Yarası yeni sezonda da her bölümü ile bomba etkisi oluşturmaya devam ediyor. Meydana gelen acı dolu anların yanı sıra herkesi derinden etkilemeyi başaran aşk hikayesi pazartesi akşamlarının reyting sıralamasının alt üst olmasına neden oluyor. Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel gibi birçok başarılı oyuncunun kadrosunda yer aldığı Kalp Yarası yeni bölümü büyük bir heyecanla beklenmeye devam ediyor.

Kalp Yarası Yeni Bölümde Neler Olacak?


Azade’nin Ayşe’nin suçsuzluğunun ortaya çıkmasına yardımcı olacak görüntüleri saklıyor olduğuna dair gelen bilgiler ardından Ferit annesine sert bir şekilde tepkisini göstermek ister. Video ile ilgili gelen skandalın meydana çıkmasının hemen ardından Sancakzade Ailesi’nde yer yerinden oynar.

Çok zorlu süreçler yaşanıyor olmasına rağmen Ayşe ile Ferit, kendilerine ait sakin ve yeni bir hayat kurabilmek için harekete geçerler. Fakat çiftin her anlarını Mirza yakından takip eder. Onların hayatlarında yer alabilmek, dahil olabilmek adına gerekli planı yapar. Azade’nin saklamış olduğu video tek kendi ailesinde değil, bir yandan da Varoğlu Ailesi’nde de farklı hesaplaşmaların meydana gelmesine neden olur. Köşeye sıkıştığı gözlenen Hande çok kritik kararlar almak zorunda kalır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.