Yasak Elma 125. Bölüm Full İzle! 20 Aralık Yasak Elma Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yasak Elma 125. Bölüm izle ve Yasak Elma 125. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 125. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 103. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma Dizisi 125. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden entrikaların şahı Yasak Elma dizisi, çok konuşulacak bir bölüm ile FOX TV ekranlarındaki yerini almaya hazırlanıyor. Merak ile beklenilen Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde Kumru ve Ömer arasındaki ilişki, kahkaha dolu bir almaya başlıyor. Peki, Yasak Elma dizisi 124. bölümde neler yaşandı? Yasak Elma dizisi 125. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Yasak Elma dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar…

Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen gibi iddialı isimlerin başrollerini paylaştığı Yasak Elma dizisi, Med Yapım imzası ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. İlk bölümü ile 19 Mart 2018 tarihinde seyircisinin karşısına çıkan Yasak Elma dizisi, bu sene 5.sezonu ile FOX TV ekranlarındaki yerini alıyor. Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği Yasak Elma dizisi, her pazartesi saat 20.00’da FOX TV ekranlarındaki yerini alıyor.

Yasak Elma Dizisi 124. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 13 Aralık 2021 Pazartesi günü alan Yasak Elma dizisi, 124. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Yasak Elma dizisinin son bölümünde; Yıldız, Doğan’ın sözünü dinleyerek Kumru ve Çağatay’ın evlenmesini engellemek için evine geri döndü. Çağatay bir de sürpriz yapan Yıldız, yaptığı nikah tazeleme partisi ile Kumru’yu deliye çevirdi. Kumru, Çağatay’dan hesap sormak için harekete geçerken, babasına geri dönmek için Ender’i araya soktu. Ender, Arzu’dan kurtulmak için çok iyi bir tuzak kurarken; Arzu, Doğan’ın kendisine sırtını dönmesi ile şoke oldu. Çağatay’dan intikam almak için giderek Ömer’e daha da yaklaşan Kumru, Doğan ile Ömer’i kaynaştırarak, ilişki onayını aldı. Öte yandan Kumru’nun Ömer çıkışı karşısında deliye dönen Çağatay, Kumru’nun Yıldız’ı alt etmek için bir oyun içerisinde olduğunu anladı.

Yasak Elma Dizisi 125. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni bölümü ile FOX TV ekranlarındaki yerini almaya hazırlanan Yasak Elma dizisi, 125. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Yasak Elma dizisinin yayınlanan 125. bölüm fragmanına göre; Yıldız, Kumru ile Ömer arasındaki ilişkiyi yemeyecek. Onları ciddi bir adım atmasına ön ayak olacak olan Yıldız, ikili arasındaki işlerin komik bir hal almasını sağlayacak. Merak ile takip edilen Yasak Elma dizisi, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile FOX TV ekranlarındaki yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.