Demet Akalın 'Geçinemiyorum' Dedi, Alışveriş Merkezinde Görüntülendi! Yaptığı Alışveriş Ağızları Açık Bıraktı!
Yayınlanma:
Güncelleme:
Magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Demet Akalın, alışveriş tutkusu ile yine gündeme geldi. ünlü popçu dün yine AVM’de görüntülendi. Geçtiğimiz aylarda Covid-19 sebebi ile geçim sıkıntısı yaşadığını söyleyen ünlü popçu uzun saatler alışveriş yaptı.

Demet Akalın 'Geçinemiyorum' Dedi, Alışveriş Merkezinde Görüntülendi! Yaptığı Alışveriş Ağızları Açık Bıraktı! Ünlü popçu Demet Akalın her gün yeni olaylarla gündeme gelmeye devam ediyor. Magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Akalın dün yine alışveriş yaparken görüntülendi. Sosyal medyayı en aktif kullanan ünlülerden biri olan Akalın, sosyal medya paylaşımları, programı ve özel hayatı ile sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta mobilya mağazasının açılışında özel açıklamalar yapan ünlü popçu dün yine kameraların karşısında çıktı.
Demet Akalın’ın Alışveriş Çılgınlığı Devam Ediyor Star TV ekranlarında yayınlanan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programında sunuculuk yapan Demet Akalın dün canlı yayınlanan programın ardından İstinye Park’ta görüntüledi. Birçok mağazaya giren ve alışveriş yapan ünlü popçu, bu defa muhabirlerle sohbet etmedi. Demet Akalın’ın geçtiğimiz aylarda geçinemiyorum açıklaması yapması ardından, uzun saatler Yılbaşı alışverişi yapması ise dikkat çekti.
Magazin gündeminin bomba isimlerinden Akalın geçtiğimiz aylarda Covid-19 salgını sebebi ile konser veremediğini ve geçim sıkıntısı yaşadığını belirtmişti. Bu açıklamaların üzerinden çok zaman geçmemişken ünlü popçu İstinye Park’ta alışveriş yaparken görüntülendi. Beymen gibi birçok mağaza gezen Akalın Yılbaşı hediyeleri almaya başladı. Yaklaşık 2 saat alışveriş yapan ünlü popçu çıkışta ise gazetecilerle sohbet etmeden ayrıldı.

Her geçen gün farklı gündemlerle ortaya çıkan Demet Akalın’ın alışveriş tutkusu biliniyor. Sosyal medyada paylaşımları ile sürekli konuşulan isimlerden biri olan Akalın, geçtiğimiz günlerde katıldığı mobilya mağazası açılışında alışveriş yapmayı çok sevdiğini ama genellikle yurt dışından alışveriş yaptığını belirtmişti. Dün ise İstinye Park’ta görülen ünlü popçu Akalın birçok farklı mağazadan alışveriş yaptı.

Demet Akalın: Alışveriş Yapmaktan Yoruldum
Dün yaptığı Yılbaşı alışverişinden sonra kameralarla karşılaşan Demet Akalın gazetecilere alışveriş yapmaktan yorulduğunu ve hemen eve gideceğini söyledi. Ünlü popçunun “alışveriş yapmaktan yoruldum” demesi ise şaşkınlık yarattı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.