Masterchef'te İfşa Bu Hafta Erken Belli Oldu! İşte 27 Aralık 2020 Pazar Günü Masterchef'te Elenecek İsim Belli Oldu…
Yayınlanma:
Güncelleme:
Masterchef Türkiye yayınlanan bölümleriyle beraber izleyici kitlesini ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde eleme potasına giden isimler arasında Emir ve Barbaros yer aldı. Ardından bu hafta hangi ismin, Masterchef Türkiye yarışmasından gideceği merak edilmeye başladı. Masterchef Kahini ortaya öyle bir iddia attı ki, sosyal medya adeta bu haberle çalkalandı. Masterchef Kahininin iddiasına göre gidecek isim…

TV8 ekranlarının sevilen programı Masterchef Türkiye, final için geri sayım yapmaya başladı. Programın jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna yer alıyor. Bunun yanı sıra geçtiğimiz hafta eleme potasına giren Emir ve Barbaros, izleyici kitlesini büyük bir hüsranın içerisine sürükledi. Ardından Masterchef Türkiye’nin izleyici kitlesi elenecek olan ismi merak etmeye başladı. Konu hakkında ortaya atılan iddia ise herkesi büyük bir şokun içerisine sürükledi. Masterchef Türkiye’nin 27 Aralık 2020 Pazar günü elenecek olan isim hakkında ortaya atılan iddia akılları allak bullak etti.
Masterchef Kahini Erken Davrandı! TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye’nin finaline çok az bir zaman kaldı. Ekranların reyting rekorları kıran programı Masterchef Türkiye’de bu hafta elenecek olan ismin kim olacağı ise büyük bir merak konusu oldu. Masterchef Kahini bu sefer erken davranarak elenecek olan ismi sosyal medya hesabında paylaştı. Ardından konu hakkında detaylı araştırma yapan Masterchef izleyicileri, o ismi duyunca adeta şok geçirdi. Eleneceği iddia edilen o isim, hayranlarını büyük bir hüsranın içerisine sürükledi. Konu hakkında paylaşım yapan Masterchef Kahini, tüm dikkatleri o isme çevirdi.
TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye programında günden güne heyecanlı anlar yaşanıyor. Programda çeyrek finale kalan Barbaros, Emir, Özgül ve Serhat arasında adeta büyük bir rekabet söz konusu oldu. Bunun yanı sıra Masterchef Türkiye’nin 27 Aralık 2020 Pazar günü yayınlanacak olan bölümü, şimdiden tüm dikkatleri üzerine çekti. Eleme gecesi yapacak olan yarışma programında heyecan doruklara yükseldi. Milyonlarca kişi, Masterchef Kahininin ortaya attığı iddia doğrultusunda büyük birçok yaşadı. Konu hakkında detaylı bir bilgi arayışına giren izleyici kitlesi, yayınlanacak olan yeni bölümü beklemeye başladı. Peki, Masterchef Kahinine göre bu hafta eleneceği iddia edilen o isim kim?

Masterchef’te Elenen İsim Belli Oldu!
Masterchef Türkiye de son dörde kalan yarışmacılar arasında rekabet dolu anlar yaşanıyor. Bunun yanı sıra Masterchef Türkiye’nin elenecek olan ismini eleme gününden önce açıklayan Masterchef Kahini, yaptığı açıklamayla birlikte tüm dikkatleri üzerine topladı. Masterchef Kahininin iddiasına göre bu hafta elenecek olan isim ise Emir olarak iddia edildi. Masterchef Türkiye’nin izleyici kitlesi Emir’in eleneceği iddialarını duyunca büyük bir şokun içerisine girdi. Ardından konu hakkında sosyal medyada birçok paylaşım yapıldı.

Masterchef Kahini bu sefer erken davrandı ve elenecek olan ismi belirledi. Masterchef Türkiye’de son 4 yarışmacının kalmasının ardından kimin şampiyon olacağı merak edilmeye başladı. Her hafta eleme potasına giren isimler arasında bir mücadele verilirken geçen hafta eleme potasına giren isim Emir’di. Bu hafta eleme potasına giden isim ise Barbaros olarak söylendi. Ardından Masterchef Kahini bu hafta elenecek olan ismin Emir olduğunu iddia etti. Masterchef izleyenleri bu bilginin doğruluğunu anlamak için programın yeni bölümünü beklemeye başladı.

Masterchef Türkiye, TV8 ekranlarında reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra programda belirlene eleme adayları bu hafta heyecanları doruklara yükseltti. Emir ve Barbaros’un eleme potasına girmesinin ardından herkes büyük bir heyecanın içerisine sürüklendi. Daha sonra Masterchef Türkiye’nin izleyici kitlesi, bu hafta hangi ismin yarışmadan ayrılacağını merak etmeye başladı. Masterchef Kahini bu hafta erken davrandı ve elenecek olan ismin Emir olduğunu iddia etti. Konu hakkında sosyal medyada birçok paylaşım yapıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.