Kırmızı Oda Dizisinde Boncuk Çıldırdı! Sonu Akıl Hastanesi mi Olacak? Can Hayal Çıktı, Her Şey Üst Üste Geldi! Seyirci Diziyi İzlerken Verem Oldu!
Yayınlanma:
Güncelleme:
Ekranlara iddialı bir giriş yapan dizisinin son birkaç haftadır konusu Boncuk. Ermişler ile diziye giriş yapan Boncuk birçok yönden seyirciyi etkisi altına almıştı. Burcu Biricik’in canlandırmış olduğu karakterler arasında yerini alan Boncuk ise Kırmızı Oda dizisinin en ağır hastalarından birisi olmuştu. Çok sevilerek izlenen dizinin son bölümünde ise Boncuk çıldırmıştı.

Can’ın ve ermişlerin tamamen hayal ürünü olduğunu anlayan Boncuk izleyenleri sosyal medyadan yorum yapmaya itmişti. İzleyenler sosyal medyadan Kırmızı Oda dizisini izlerken adeta verem olduklarını dile getirdi. Sosyal medyada ise Kırmızı Oda için bir gündem açtı ve çok konuşulanlar arasında Kırmızı Oda dizisi yer aldı.
Çok sevilerek izlenen dizinin birkaç hafta önce yayınlanan bölümlerinde Burcu Biricik, Boncuk karakteriyle diziye dahil olmuştu. Hayatını ve yaşadıklarını ise yavaş yavaş hem doktor hanıma hem de seyircisine anlatıyordu. Dizi seyircisini en çok etkileyen olaylardan birisi ise Boncuk ve Can’ın geçirdiği zamanlardı.
Fakat dün itibariyle Can’ın Boncuk’un kafasında kurduğu bir hayal olduğu ortaya çıktı. İzleyenler Can’ın bir hayal olduğunu görünce büyük bir şok geçirdi. Sosyal medya üzerinden dizinin senaristine sitem edildi. Ermişlerin her ne kadar diziden ve Boncuk’un kafasından ayrılmasına seyirci sevinse de Can’ın hayal olması seyirciyi derinden sarstı.

Dizinin 20. Bölümünde ise Boncuk özellikle annesinin ondaki izlerini ekranlara getirmişti. Doktor Hanım’ın “Anlat Boncuk, her şeyi en baştan anlat” demesinden hemen sonra Boncuk annesiyle olan bir anısına gitmişti. Annesine “Anne ben açım” diyordu fakat annesi sadece mırıldanarak şarkı söylüyordu ve hiçbir şeyi duymuyor gibiydi.

Sadık’ın elinden geleni yaptığını söyleyen ablası ise “Daha adam sana ne yapsın” sözlerini dile getirmişti. “Sen ne istersen yapıyor o adam olmasa sen bir başına ne yapacaksın” sözlerini dile getirince Boncuk ise “Babam annemin başındaydı da ne oldu? Misafirler ne yaptı anneme hatırla abla” sözlerini dile getirmiş ve seyirci bu sahnede donup kalmıştı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.