Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi Linç Yedi! O Sahne İçin Gelen Yorumlar Çıldırttı! "Pipet Taksaydınız!"
Yayınlanma:
Güncelleme:
TV8 ekranlarının en çok ilgi gören dizilerinden birisi olan Doğduğun Ev Kaderindir, yayınlanan son bölümünde tüm dikkatleri üzerine çekti. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrollere hayat verdiği dizide yaşanan sahneler sosyal medyada linç üstüne linç yedi. En çok da doktorlar tarafından eleştirilen dizide ki o sahne herkesi büyük bir merakın içerisine sürükledi.
14
Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yayınlanan son bölümünde cezaevinde olan Mehdi zor zamanlardan geçiyor ve izleyici kitlesine duygusal anlar yaşatıyordu. Cezaevinde hain bir plana kurban giden Mehdi, tuvalette birisinin kendisini şişlemesi üzerine yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Zorlu bir ameliyattan geçen Mehdi’nin sonunun ne olacağı merak edilirken hastanede ortaya çıkan o detay doktorları çılgına çevirdi.
Son zamanlarda izleyici kitlesi tarafından mercek altına alınan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümünde ortaya çıkan o sahneler herkesi çılgına çevirdi. Uğradı saldırı sonucu hastaneye kaldırılan ve tedavi altında olan Mehdi tüm dikkatleri üzerine çekti. Ameliyat edilmesinin ardından yoğun bakıma alınan Mehdi’yi görmek için hastaneye gelen Zeynep, camın arkasından Mehdi’yi seyretmeye başladı. O esnada makinaya bağlı olan ve uyutulan Mehdi’nin görüntüsü eleştiri almasına neden oldu.
24
Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde çok amatörce yapılan o hata, Mehdi karakterinin kadraja girmesinin ardından ortaya çıktı. Milyonlarca kişi bu hata karşısında yorumlarda bulunarak dizide bu şekilde hataların yapılmaya devam edildiği sürece gerçekliğinin düşeceğini ve izlenmeyeceğini dile getirdi. Özellikle doktorlar o görüntü karşısında sinirlerine hakim olamadı.
34
“Bir Sağlık Çalışanına Sorsaydınız Keşke!”
Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yayınlanan son bölümünde yaralanan ve ameliyata alınan Mehdi, herkesi büyük bir korkunun içerisine sürükledi. Yoğun bakımda yatan Mehdi’yi görmek üzere hastaneye gelen Zeynep’in kadrajdan çıkmasının ardından Mehdi ortaya çıktı. Bilinci kapalı bir şekilde yatan Mehdi’nin ağzında takılı olan borunun aslında o şekilde takılmadığı ortaya çıktı. Entübe edilen Mehdi’nin ağzında olan hortumun daha çok aspiratör hortumlarına benzediği belirtildi.
44
Mehdi karakterinin ağzında olan hortumun yanlış bağlanması ve entübasyon olmadığını fark eden sağlık çalışanları büyük bir şok yaşadı. Mehdi’nin ağzında olan hortumu görenler onun entübe hortumu değil daha çok aspiratör hortumu olduğunu dile getirdi. En çok sağlık çalışanlarının tepkisini alan o sahneye izleyici kitlesi, “Pipet taksanız daha inandırıcı olurdu!”, “Keşke bir danışmanlık alsaydınız. Böyle bir hata akıl işi değil!” yorumlarında bulundu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.